כיכרות גבינת דובדבן
לעולם אינך יכול לקבל יותר מדי מתכוני הר ד ' אובר, אז נסו כיכרות גבינת דובדבן. מתכון זה משמש 40. מנה אחת של מנה זו מכילה סביב 3 גרם חלבון, 8 גרם שומן, ובסך הכל 174 קלוריות. המתכון הזה מכסה 3% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-43 היו אומרים שהוא הגיע למקום. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. גשו לסופר וקנו שמרים, שמנת, מילוי פאי דובדבנים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה ו 50 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 17%. ציון זה הוא רע למדי. כיכרות דובדבן אננס, כיכרות שוקולד צ'יפס, ו מיני כיכרות דובדבן של מרשינו דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
בקערה גדולה ממיסים שמרים במים חמים. בסיר קטן מחממים שמנת חמוצה וחמאה ל 110 -115 -115 -.
מוסיפים סוכר וביצים; מערבבים היטב. מוסיפים קמח בהדרגה; מערבבים היטב. לא ללוש. מכסים ומקררים למשך הלילה.
למילוי, בקערה קטנה, מקציפים את גבינת השמנת, הסוכר, הביצה והמיצוי לתערובת אחידה; מניחים בצד. הופכים בצק על משטח מקומח קלות; מחלקים לארבע מנות.
מגלגלים כל אחד ל -12 אינץ'. איקס 8-ב. מלבן.
מורחים רבע מתערובת גבינת השמנת במרכז כל מלבן. כף רבע ממילוי הפשטידה מעל גבינת שמנת. מקפלים לאורכו לשליש; צובטים תפר צד וקצוות לאיטום.
מניחים את התפר כלפי מטה על ניירות אפייה משומנים.
עם מספריים חדים, לעשות כמה 1-ב. חתכים אלכסוניים ליד מרכז הכיכרות. מכסים ומניחים לתפוח במקום חמים עד להכפלה, בערך 1 שעה.
אופים בחום של 375 זוגות 20-25 דקות או עד להשחמה קלה.
שלב מרכיבי זיגוג עד לקבלת תערובת חלקה; מזלפים מעל כיכרות חמות. מגניב על מתלים תיל. מקררים שאריות.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
יין מבעבע ורוז נוצץ הם הבחירות המובילות שלי לאנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול לטעות עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. מאסיה דה לה לוז קאווה ברוט עם דירוג 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
![מאסיה דה לה לוז קאווה ברוט]()
מאסיה דה לה לוז קאווה ברוט
תוסס ואינטנסיבי, לקאווה זו יש תווים יפים של תפוח ירוק ודבש כמו גם חומציות מרעננת. מושלם כאפריטיף ועם כל מתכון בהשראת פירות ים.