צריך מנה צמחונית בצד? לביבות ארטישוק יכול להיות מתכון מצוין לנסות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 21 גרם של שומן, וסך הכל 228 קלוריות. והוא יספק כ 15 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו מלח כשר, קמח, ביצה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו כיסוני ארטישוק, כיסוני ארטישוק, ו Fritters ארטישוק Restaraunt של גורדון (מתכונים דומים).
הוראות
1
יוצקים 3 אינץ ' של שמן צמחי לתוך סיר תחתית כבד ומניחים מעל חום בינוני עד קוביית לחם להציב את חום השמן בתוך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
לחם
ציוד שתשתמש בו
סיר
2
קוצצים בגסות את הארטישוקים (או לחלופין מוחצים ביד) ומכניסים אותם לקערת ערבוב גדולה.
מערבבים את הקמח, אבקת אפייה, מלח ופלפל בקערה נפרדת ומערבבים במהירות את החומרים היבשים לתערובת הארטישוק. זרוק את הטוגנים על ידי כף גדוש לתוך שמן חם ומטגנים עד חום זהוב, על 5 דקות. עבודה בקבוצות עד כל הבלילה משמשת. להתחמם בתנור נמוך עד מוכן לשרת. מיד לפני ההגשה, לסחוט קצת מיץ לימון טרי על כל להכות עם קצת מלח כשר.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
אבקת אפייה
מלח כשר
מיץ לימון
ארטישוק
קמח לכל מטרה
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קערה
תנור
5
מגישים עם מנה של קרם לימון על גבי, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
קרם
לימון
6
לטאטא את כל החומרים יחד בקערה קטנה. מקררים עד שמוכנים להגיש.