קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות6
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

כיסוני בצל מרמיטה

כיסוני בצל מרמיטה
מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. אם יש לך שמן בוטנים, ביצים, עלי פטרוזיליה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו בצל Pakora, איך לעשות Pakoras בצל / מטוגנים בצל, מסעדה הודית בסגנון בצל Bhaji - מטוגנים בצל מטוגן עמוק, ו בצל Pakoda - Kanda Bhaji-לביבות בצל (מתכונים דומים).

הוראות

1
לטאטא יחד ביצים, חלב, מרמיט, טימין עד כל החומרים משולבים באופן מלא. בקערה נפרדת מקציפים יחד קמח, אבקת אפייה וקורטוב של מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים
מרמייטמרמייט
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
לטאטא מרכיבים יבשים למרכיבים רטובים ואז לזרוק בצל פרוס לתוך הבלילה באמצעות מרית או הידיים שלך כדי לרסק בעדינות את הבצל. אפשר לשבת במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
3
מחממים את התנור ל 300 [°] ומניחים תבנית אפייה מרופדת בנייר כסף בתנור. בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה, חום 3 אינץ ' של שמן עד חתיכת בצל ירד בסיר רוחש (זה צריך לרשום על 163° על מדחום קריאה מיידית או עמוק טיגון). באמצעות מרית טיפה כ 1/4 כוס בגודל כיס לתוך השמן. לבשל, פונה לעתים קרובות עד fritters הם חום זהוב, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
4
מעבירים חביתות למתלה להגדיר בתבנית אפייה מעוטרת ומניחים כיסונים מבושלים בתנור כדי לשמור על חום וחזור עד שכל הבלילה משמשת.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
מגישים חם מעוטר פטרוזיליה קצוצה טפטוף של מרמיטה אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
מרמייטמרמייט
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)