כיסוני בצל מרמיטה
מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. אם יש לך שמן בוטנים, ביצים, עלי פטרוזיליה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו בצל Pakora, איך לעשות Pakoras בצל / מטוגנים בצל, מסעדה הודית בסגנון בצל Bhaji - מטוגנים בצל מטוגן עמוק, ו בצל Pakoda - Kanda Bhaji-לביבות בצל (מתכונים דומים).
הוראות
לטאטא יחד ביצים, חלב, מרמיט, טימין עד כל החומרים משולבים באופן מלא. בקערה נפרדת מקציפים יחד קמח, אבקת אפייה וקורטוב של מלח ופלפל.
לטאטא מרכיבים יבשים למרכיבים רטובים ואז לזרוק בצל פרוס לתוך הבלילה באמצעות מרית או הידיים שלך כדי לרסק בעדינות את הבצל. אפשר לשבת במשך 30 דקות.
מחממים את התנור ל 300 [°] ומניחים תבנית אפייה מרופדת בנייר כסף בתנור. בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה, חום 3 אינץ ' של שמן עד חתיכת בצל ירד בסיר רוחש (זה צריך לרשום על 163° על מדחום קריאה מיידית או עמוק טיגון). באמצעות מרית טיפה כ 1/4 כוס בגודל כיס לתוך השמן. לבשל, פונה לעתים קרובות עד fritters הם חום זהוב, על 4 דקות.
מעבירים חביתות למתלה להגדיר בתבנית אפייה מעוטרת ומניחים כיסונים מבושלים בתנור כדי לשמור על חום וחזור עד שכל הבלילה משמשת.
מגישים חם מעוטר פטרוזיליה קצוצה טפטוף של מרמיטה אם תרצה.