כיסוני קישואים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל קישואים Fritters. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 197 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 6 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לכם יוגורט יווני, שמן canolan, שמיר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב גרידת לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות מרמלדה כתומות עם זיגוג גרידת תפוז כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. עם כפית ציון של 32% המנה הזאת די גרועה. נסו כיסוני קישואים, כיסוני קישואים, ו כיסוני קישואים (מתכונים דומים).
הוראות
מגררים את הקישואים על החורים הגדולים של פומפיה על מגבת מטבח נקייה.
תן לעמוד בזמן שאתה מכין את שאר החומרים. לסחוט כמה שיותר נוזלים מהקישואים ככל האפשר, להשליך נוזלים.
בקערה בינונית, לשלב את קישואים, מנטה, שמיר, בצל ירוק, שום, גרידת לימון, פלפל ופטה. מערבבים את הביצה והקמח ומערבבים עד לשלב טוב.
מחממים מספיק שמן קנולה במחבת מעל חום בינוני גבוה לבוא באמצע הדרך את הצדדים של fritters. טופס fritters, באמצעות 1/4 כוס למדוד, ומניחים בעדינות לתוך השמן החם. פריי, פונה פעם אחת, עד fritters הם חום זהוב בכל צד, 4 עד 6 דקות.
הסר מהמחבת ולנקז על מגבות נייר לרגע. צלחת ומקשטים עם מנה של יוגורט יווני, שמיר הרים וגרידת לימון.