קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות100
מגזין

כיסונים כרובית עם רוטב הרבי

כיסונים כרובית עם רוטב הרבי
אם ברצונך להוסיף עוד מוצרי חלב חינם, לקטו אובו צמחוני, וטבעוני מתכונים לתיבת המתכונים שלך, כיסונים כרובית עם רוטב טבילת הרבי עשוי להיות מתכון שאתה צריך לנסות. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 269 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמו מנות ראשונות במחיר סביר. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. 44 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם כרובית, זרעי כוסברה, קמח, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 99% וזה מדהים. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: כרובית קלויה במרינדה עם רוטב יוגורט הרבי, צ'יפס קמחי עם רוטב טבילת סויה, ו כיסוני חומוס עם רוטב טבילת יוגורט.

הוראות

1
לטאטא הבלילה מרכיבים יחד, ואז לתת לו לנוח בזמן שאתה עושה את הרוטב טבילה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב טבילהרוטב טבילה
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
2
מערבבים מרכיבים רוטב יחד ומניחים בצד. מבשלים כרובית במים מלוחים רותחים במשך 2 דקות, ולאחר מכן לנקז ורענן עם מים קרים.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
3
חום על 10 ס " מ עומק שמן צמחי במחבת צדדית גבוהה. ברגע שמן חם, לבדוק עם קצת לחם אם הוא הופך זהב 30 שניות, שלה מוכן.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
4
טובלים את הכרובית היבשה לתוך הבלילה, לנער את כל עודף ומקום בשמן החם. מטגנים בקבוצות עד הזהב, על 3 דקות, ולאחר מכן להסיר צלחת מרופדת בנייר מטבח. כדי להתחמם, לשמור על הפרחים בתנור נמוך. ברגע שכל הכרובית מטוגנת, מתבלים במלח ים ומגישים עם הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה