כיסי פיניאטה מקסיקניים
צריך מתאבן צמחוני? כיסי פיניאטה מקסיקניים יכולים להיות מתכון מצוין לנסות. מתכון זה מספק 16 מנות. עם 57 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 2g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שעועית, קרום פשטידת מקרר, סלסה צנצנת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. עם כפית ציון של 31% המנה הזאת לא משהו. נסו כיסוני פיצה מקסיקנים הרוסים., עוגת פיניאטה, ו עוגיות פיניאטה לחג המולד (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים תנור ל 425 מעלות F.
בקערת ערבוב בינונית לשלב שעועית שחורה, עגבניות חתוכות לקוביות, תיבול טאקו ו 1/2 כוס של ג ' ק הפלפל הגרוס.
בקערה קטנה לנצח יחד את הביצה ומים ולהניח בצד.
מניחים את 4 כדורי בצק העוגה על משטח עבודה מקומח. באמצעות חותך עגול 3 אינץ לגזור 32 עיגולים בצק.
מניחים על כפית של תערובת שעועית שחורה למרכז של 1/2 של עיגולים הבצק.
מניחים עיגול בצק 1 על גבי תערובת שעועית ולחץ בעדינות עם האצבע כדי לאטום אותו לחתיכת הבצק התחתונה. מקמט את הקצוות במזלג. חזור עם הבצק שנותר ומילוי.
מניחים את כל 16 כיסי pinata נוצרו על שני גיליונות אפייה.
מברשת את צמרות עם ביצה לשטוף ומפזרים כל אחד עם גבינה נותרת.
מגישים חם עם קערת סלסה לטבילה.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא יקב עמק וילאמט rosé אשכול שלם של פינו נואר. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 20 דולר.
עמק וילאמט כרמים אשכול שלם עלה של פינו נואר
ורוד בהיר בצבע עם ניחוחות של תות עסיסי, דובדבן, ליצ ' י טרופי וקרם וניל, אבטיח, תותים ושמנת, דובדבן אדום ויערה. יבש עם גוף בינוני, פה עגול וטעמים תוססים של נקטרינה, אפרסק, יערה ומינרליות. החומציות המרעננת יוצרת גימור תוסס ונקי.Rosé זה הוא יין רב תכליתי כדי להתאים עם מזון כפי שהוא יכול לעמוד בפני מאכלים מורכבים עדיין נוח עם סלטים פשוטים וירקות עונתיים. תוכלו ליהנות עם מחווני סלמון, אהי טונה, קארי ירקות, ברוסקטה, קבב עוף בלסמי, לחמים שטוחים, סלטי ניסואז, גבינות ולוחות charcuterie. מגישים מקורר.