כיסי פיצה עם סטייק וגבינה
המתכון סטייק וגבינה פיצה כיסים מוכן תוך כ 45 דקות, וזה בהחלט מדהים ללא גלוטן, ו ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. והוא יספק כ 8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 8 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 125 קלוריות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. אם יש לכם מים חמים מאוד, שמן זית, תערובת מקורית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו פיצות חזיר וגבינה, לחגוג את יום הפיצה הלאומי עם כיסי פיצה טבעוניים, ו פיצת סטייק גבינת פילדלפיה (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום 232°. קו גיליון עוגיות עם נייר; לרסס עם תרסיס ספריי ספריי ספריי.
בקערה בינונית, מערבבים יחד תערובת ביסקוויק, מים חמים מאוד ושמן זית עד תערובת ביסקוויק הוא רטוב.
ללוש בצק מעט כדי ליצור כדור. מחלקים בצק ל 8 חלקים. לשטח ולהשתמש מערוך לגלגל כל לתוך מעגל על 1/8 אינץ ' עבה.
מניחים מעגלים על גיליון עוגיות.
למעלה כל אחד עם 1 כף רוטב מרינרה, 2 כפות סטייק ו 1/2 כפות גבינה. מקפלים מעל, וצובטים קצוות לאטום.
אופים 15 עד 20 דקות או עד הזהב.
ליהנות חם, או מגניב לחלוטין, לעטוף בניילון נצמד להקפיא עד מוכן לשימוש.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות פלורה ספרינגס נאפה עמק מרלו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 18 דולר לבקבוק.
![פלורה ספרינגס עמק נאפה מרלו]()
פלורה ספרינגס עמק נאפה מרלו
מתפוצץ עם דובדבן שחור גדול, גרגרי ערער וטעמי ליקריץ שחורים, מקל לתוך הערות של הל, קינמון, וקרם וניל עדין. יש מינרליות גרניט מסקרן ליין יחד עם פרופיל אלון קלוי, מתוק בגימור. זהו יין עצמאי נפלא, אבל ניתן לזווג עם מגוון רחב של מנות. זה אישיות חזקה לעשות את זה התאמה טובה כמעט לכל דבר קברנה יהיה לזווג עם, צלחת סטייק האהובה למשל, עדיין מבנה הטאנין של היין הוא רך מספיק כדי להתאים עם פרמזן חצילים או צלחת העוף האהובה עליך.