כיצד להפוך סרטן מטבל ארטישוק
איך להכין סרטן מטבל ארטישוק הוא pescatarian מתאבנים. והוא יספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה עד 15 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 348 קלוריות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. 398 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם לחם שאור כיכר עגול, מיונז, בשר סרטנים גושוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. . עם כפית ציון 61% המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: מטבל סרטן ארטישוק, אבוקדו תרד מטבל ארטישוק, ו מחבת תרד מטבל ארטישוק בייקון.
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). קו צלחת אפייה עם רדיד אלומיניום.
שלב גבינת שמנת, בשר סרטנים, תחתית ארטישוק, 6 אונקיות גבינת צ ' דר, פלפל אדום, בצל ירוק, שמנת חמוצה, מיונז, שום, גרידת לימון ומיץ, טרגון, רוטב ווסטרשייר, ופלפל קאיין בקערה גדולה; העונה עם מלח ופלפל שחור.
חותכים את 1/3 העליון את כיכר לחם שאור ולהשליך.
הסר את מילוי הלחם ולהשליך, משאיר רק את הקרום.
מניחים בתבנית אפייה מוכנה.
העברת תערובת ארטישוק לקערת הלחם מוכן; למעלה עם 2 כפות גבינת צ ' דר ופלפל קאיין.
אופים בתנור שחומם מראש עד לטבול מחומם העליון הוא חום זהוב, על 30 דקות.
יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג
פירות ים בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, מוסקדט, וריזלינג. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. האקסבייר מונו בורגון לס גרנדס קוטור שרדונה עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
![Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardoneon]()
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardoneon
שרדונה Les Grandes Coutures הוא משלוש חלקות הגובלות Meursault עם גפנים בגילאי 15 עד 51 שנים. קרקעות הם בעיקר argile (חימר), מביא משקל ומרקם זה Bourgogne Blanc.בציר 2015 מציג ניחוחות של מלון בשל, אגוזי לוז, פודינג לימון, ונוטים להיות רחב יותר ומרקם יותר מאשר יינות מכפרים שכנים. הזדקנות חביות עץ אלון צרפתי קטן משאיל הערות של טוסט ווניל.בורגונדי לבן, עם העושר שלה, מרקם, טעמים קלויים זוגות היטב עם דגים קלים רכיכה והוא יכול לאזן רטבים מבוססי שמנת. שרדונה בגיל אלון מאקלים חם מעניק את עצמו היטב לדגים בגריל, עמילנים, חמאה ואגוזים קלויים.