המתכון "ניו יורק סטריט קאטר דוג" יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלכם בכ -35 דקות . מתכון זה מספיק ל-8 מנות. מנה אחת מכילה 439 קלוריות , 14 גרם חלבון ו -14 גרם שומן . תמורת 98 סנט למנה , מתכון זה מכסה 11% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. הוא מתאים גם כמתכון ראשוני. 21 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו יכינו אותו שוב. זוהי אפשרות טובה אם אתם מקפידים על דיאטה נטולת מוצרי חלב . הוא מובא אליכם על ידי Foodnetwork. אם יש לכם אבקת צ'ילי, בצל, רוטב בצל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין אותו. בהתחשב בכל הגורמים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 50% . ציון זה די טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהבו גם מתכונים כמו הפיצה בסגנון ניו יורק של ג'ייד , עוגת גבינה ניו יורקית , ו"ניו יורק סטריפ עם לחם מלצר ד'הוטל" .
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
1
מחממים את השמן בסיר בינוני על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
חבילות כל אחת) פרוסות דקות של חזיר דלי (24 פרוסות)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מוסיפים את הבצל ומטגנים עד שהם מתרככים. מוסיפים את הדבש, הקינמון ואבקת הצ'ילי ומבשלים במשך דקה אחת.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
בצל אדום קצוץ, להגשה
חתוך לקוביות בגודל 3 עד 4 אינץ' - או תחליף בכתף טלה
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
3
מוסיפים את הקטשופ, המים, הרוטב החריף, המלח והפלפל השחור. מביאים לרתיחה עדינה ומבשלים עד שהרוטב מסמיך, כ-10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
חבילת בשר חזיר פרוס דק
עצם הודו וצוואר הודו
פרוסת פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
4
מעבירים את התערובת לקערה ומצננים לטמפרטורת החדר לפני ההגשה. (הערת השף: ניתן לשמור את הרוטב במקרר, מכוסה, עד יומיים.)