כמהין אגוזי לוז
אף פעם אי אפשר לאכול יותר מדי מתכונים למתאבנים, אז תנסו כמהין אגוזי לוז. והוא יספק כ 24 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 172 קלוריות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מלח, אגוזי לוז, שוקולד חלב, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, וזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו כמהין אגוזי לוז, כמהין אגוזי לוז, ו כמהין אגוזי לוז (מתכונים דומים).
הוראות
אגוזים מורחים על תבנית אפייה; טוסט במשך 10 דקות. לעטוף אגוזים במגבת מטבח ולתת מגניב במשך 5 דקות. לשפשף אגוזים במגבת כדי להסיר עורות. דק קוצצים אגוזים.
מקום 1/2 lb. שוקולד בסיר ומבשלים, תוך ערבוב מתמיד, עד מומס.
הסר מהחום ולהקציף בשמנת, ממרח אגוזי לוז שוקולד ומלח. מערבבים 1/2 כוס אגוזים קצוצים.
בואו להתקרר עד עבה מספיק כדי לגרוף עם כף, ערבוב מדי פעם, 1 עד 2 שעות.
קו גיליון אפייה עם נייר שעווה. סקופ 1 כף. תערובת מקורר לגלגל בין כפות כדי ליצור כדור 1 אינץ'.
מקום על הסדין. חזור עם הנותרים תערובת שוקולד. להכניס למקרר.
מניחים חצי שוקולד שנותר בסיר ומבשלים, תוך ערבוב כל הזמן עד מומס.
הסר מהחום ולהוסיף שוקולד שנותר. מערבבים מדי פעם עד חלקה.
הניחו כדור שוקולד על מזלג וטבלו בשוקולד מותך.
תן עודף שוקולד לטפטף לתוך הקערה. החזר כדור לתבנית אפייה. חוזר.
מפזרים כדורים עם אגוזי לוז הנותרים.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר או לקרר עד סט.