כמהין שמנת אירית
. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. זה יהיה להיט בחג היום פטריק הקדוש שלך. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, לך לחנות ותביא סוכר, שוקולד צ'יפס, ליקר אייריש קרים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מדהים spoonacular ציון של 15%. מתכונים דומים: כמהין שמנת אירית, "אייריש קרים טראפל 'ס", ו קוקונט-אייריש קרים טראפלס.
הוראות
להקציף שמנת כבדה וסוכר יחד בסיר קטן על חום בינוני.
חום עד הקצוות של הקרם להראות בועות בסדר אבל תערובת לא להרתיח, המאפשר סוכר להתמוסס.
להקציף חמאה, שוקולד צ 'יפס, ושמנת אירית לתערובת שמנת עד חמאה ושוקולד צ' יפס נמסים. מגניב לטמפרטורת החדר.
לגרוף את תערובת השוקולד על 1 כף בכל פעם להתגלגל לתוך כדור 1 אינץ'; להגדיר כמהין על צלחת.
מקררים עד חברה, על 1 שעה.