קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות24
ציון בריאות0
מגזין

כמהין שמנת אירית

כמהין שמנת אירית
. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. זה יהיה להיט בחג היום פטריק הקדוש שלך. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, לך לחנות ותביא סוכר, שוקולד צ'יפס, ליקר אייריש קרים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מדהים spoonacular ציון של 15%. מתכונים דומים: כמהין שמנת אירית, "אייריש קרים טראפל 'ס", ו קוקונט-אייריש קרים טראפלס.

הוראות

1
להקציף שמנת כבדה וסוכר יחד בסיר קטן על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שמנת כבדהשמנת כבדה
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
מקציףמקציף
2
חום עד הקצוות של הקרם להראות בועות בסדר אבל תערובת לא להרתיח, המאפשר סוכר להתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
קרםקרם
סוכרסוכר
3
הסר מהחום.
4
להקציף חמאה, שוקולד צ 'יפס, ושמנת אירית לתערובת שמנת עד חמאה ושוקולד צ' יפס נמסים. מגניב לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד צ ' יפסשוקולד צ ' יפס
קרם איריקרם אירי
חמאהחמאה
קרםקרם
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
5
לגרוף את תערובת השוקולד על 1 כף בכל פעם להתגלגל לתוך כדור 1 אינץ'; להגדיר כמהין על צלחת.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
כמהיןכמהין
גלולגלול
6
מקררים עד חברה, על 1 שעה.