כמעט נקניק טוסקני ומרק כרוב נטול גלוטן, וללא לקטוז ומספק כ 6 מנות. מנה אחת מכילה 399 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 22 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור סתיו. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. . לך לחנות ותביא כרוב, בצל, תפוחי אדמה ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב תפוחי האדמה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחמניות בטטות תפוחי אדמה כקינוח. מתכונים דומים: תפוח אדמה טוסקני, כרוב ומרק נקניק, נקניק הודו טוסקני ומרק קייל, ו כרוב טוסקני ומרק עדשים.
הוראות
1
מחממים שמן בסיר גדול מעל חום בינוני עד נצנוצי השמן; מבשלים ומערבבים בצל, שום, פתיתי פלפל אדום, ופלפל שחור עד הבצל הוא שקוף, 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
הודו מבושל פרוס דק, מגורר
זיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
2
מערבבים נקניק, בזיליקום, ופפריקה יחד בקערה.
מרכיבים שתצטרך
נוזל-אונקיות מים טריים
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
1 בצל אדום, קוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מערבבים תערובת נקניק לתוך תערובת בצל; לבשל ומערבבים עד נקניק הוא השחמה מבושל לחלוטין, 5 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
הודו מבושל פרוס דק, מגורר
4
מוסיפים מרק עוף, כרוב, שעועית קנליני ותפוחי אדמה לתערובת נקניק-בצל; חום נמוך יותר בינוני נמוך. מכסים stockpot ומבשלים עד תפוחי אדמה במכרז, 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מרק ברוקולי
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות