כנפי באפלו צלויות
כנפי באפלו צלויות יכול להיות רק ללא גלוטן מתכון שחיפשת. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 137 גר' של חלבון, 237 גרם של שומן, וסך הכל 2735 קלוריות. והוא יספק כ 1 מנות. המתכון הזה מכסה %49 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 734 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה עובד טוב כמו מתאבן יקר. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -35 דקות. אם יש לך פלפל, חמאה, אבקת שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. - שזה לא ניתן לאילתור. מתכונים דומים: כנפיים ודברים כנפי תאו שום, כנפי באפלו וטופו באפלו טבעוני, ו צלוי כנפיים חריפות.
הוראות
מערבבים את כל החומרים יחד בסיר קטן להגדיר על אש נמוכה ומערבבים כל הזמן עד החמאה נמסה.
לאחר החמאה נמסה, לטאטא את הרוטב במרץ את החום ולהניח בצד. זה צריך להישאר נוזלי לאורך כל תהליך הבישול. אם זה מתחיל להתמצק, לחמם אותו מספיק כדי להמיס אותו, לטאטא כל הזמן. אתה לא רוצה שהרוטב ירתח.
חותכים כנפיים שלמות לחלקים: אם יש לך כנפי עוף שלמות, אתה רוצה לחתוך אותם לחלקים. באמצעות סכין שף חסון או מזמרה עוף, לחתוך את קצות הכנפיים או להשליך או מילואים (אנחנו בדרך כלל להקפיא) להכנת ציר עוף.
השתמש בסכין או מזמרה כדי להפריד את התיפופים מן הדירות (הכנפיים באמצע המפרק).
גריל על חום נמוך, עקיף: לזרוק את הכנפיים עם שמן צמחי והמלח, ולסדר בשכבה אחת על הגריל להגדיר על חום נמוך עקיף. אם אתה משתמש בפחם או עץ, זה יהיה קשה מאוד לעשות את זה, אז להגדיר את האש שלך בצד אחד של הגריל ולסדר את הכנפיים בצד השני, הרחק מהחום הישיר.
אתה רוצה שהם יבשלו לאט, עם מעט או לא לרחוש. לכסות את הגריל ולבשל ככה במשך 30 דקות.
לצייר כנפיים עם רוטב, להמשיך לצלות נמוך ואיטי: לסובב את הכנפיים ולצייר עם רוטב כנפיים באפלו. סגור את הגריל ותבשל עוד 30 דקות. חזור על התהליך, עד הכנפיים נעשים לטעמך, הפעם ציור הכנפיים כל 15 דקות בערך. ודא שיש לך קצת רוטב שאריות לזרוק את הכנפיים עם בסוף.