קושימומחה
מוכן ב1 ש, 50 דק.
מנות8
ציון בריאות2
מגזין

כנפי הבופאלו החריפות של ג'רי

כנפי הבופאלו החריפות של ג'רי
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני הר ד 'אופר, אז נסו את כנפי התאו החריפות של ג' רי. מנה אחת מכילה 498 קלוריות, 12 גרם חלבון, ו 47 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המאכל האמריקאי הזה. אם יש לכם רוטב פלפל, קיצור, מלח שום וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה מושלם עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 50 דקות. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. עם כפית ציון של 21%, המנה הזו די גרועה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון כנפי באפלו פיקנטיות, כנפי הבופאלו החריפות של אנג'לה, ו כנפי הבופאלו החריפות של ויני.

הוראות

1
זורקים כנפי עוף בקערה גדולה עם חומץ תפוחים, מלח שום, פפריקה, פתיתי פלפל אדום, מלח בצל ופלפל שחור לציפוי; מכסים קערה בניילון נצמד.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחיםחומץ תפוחים
פתיתי פלפל אדוםפתיתי פלפל אדום
כנפי עוףכנפי עוף
פלפל שחורפלפל שחור
מלח בצלמלח בצל
פפריקהפפריקה
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
קערהקערה
2
מרינדים עוף במקרר 1 עד 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
3
מפזרים קמח על כנפי העוף; לזרוק לציפוי. מחק את כל המרינדה שנותרה.
מרכיבים שתצטרך
כנפי עוףכנפי עוף
מרינדהמרינדה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
4
מחממים תנור ל 425 מעלות צלזיוס (220 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
5
מחממים קיצור במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה; מטגנים עוף בקיצור חם עד להזהבה, 5 עד 7 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
קיצורקיצור
עוף שלםעוף שלם
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
מסדרים נתחי עוף מטוגנים על תבנית עם נייר אפייה.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות עוףחתיכות עוף
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
7
אופים עוף בתנור שחומם מראש עד שכבר לא ורוד בעצם והמיצים מתבהרים, כ -20 דקות; מוציאים עוף לפלטה מרופדת במגבות נייר לניקוז.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
עצםעצם
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
תנורתנור
8
ממיסים חמאה במחבת גדולה על אש בינונית. מבשלים שום בחמאה מומסת עד שקוף, כ 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
שוםשום
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
9
מערבבים רוטב חם לתערובת החמאה והשום; מנמיכים את האש לנמוכה ומבשלים רוטב 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חריףרוטב חריף
חמאהחמאה
שוםשום
רוטברוטב
10
מעבירים רוטב לקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
11
העבירו עוף סחוט בקבוצות לקערה עם הרוטב והפכו לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
12
מזלפים את כל הרוטב שנותר על הכנפיים להגשה.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
כנפי עוףכנפי עוף

יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ

כנפי באפלו עובדות ממש טוב עם יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא פרארי פרל. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 38 דולר.
פרארי פרל
פרארי פרל
קש-צהוב עם ברק זהוב קל. אינטנסיבי ומעודן במיוחד עם ניחוחות של שקדים, תפוחים, תבלין קל ורמזים לקרום לחם. יבש, נקי ואלגנטי עם חלקות לאורך זמן. הערות של תפוחים בשלים, שמרים נעימים ושקדים מתוקים.