לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני הר ד 'אופר, אז נסו את כנפי התאו החריפות של ג' רי. מנה אחת מכילה 498 קלוריות, 12 גרם חלבון, ו 47 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המאכל האמריקאי הזה. אם יש לכם רוטב פלפל, קיצור, מלח שום וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה מושלם עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 50 דקות. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. עם כפית ציון של 21%, המנה הזו די גרועה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון כנפי באפלו פיקנטיות, כנפי הבופאלו החריפות של אנג'לה, ו כנפי הבופאלו החריפות של ויני.
הוראות
1
זורקים כנפי עוף בקערה גדולה עם חומץ תפוחים, מלח שום, פפריקה, פתיתי פלפל אדום, מלח בצל ופלפל שחור לציפוי; מכסים קערה בניילון נצמד.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים
פתיתי פלפל אדום
כנפי עוף
פלפל שחור
מלח בצל
פפריקה
עוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיק
קערה
2
מרינדים עוף במקרר 1 עד 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלם
3
מפזרים קמח על כנפי העוף; לזרוק לציפוי. מחק את כל המרינדה שנותרה.
מרכיבים שתצטרך
כנפי עוף
מרינדה
קמח לכל מטרה
4
מחממים תנור ל 425 מעלות צלזיוס (220 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
תנור
5
מחממים קיצור במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה; מטגנים עוף בקיצור חם עד להזהבה, 5 עד 7 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
קיצור
עוף שלם
ציוד שתשתמש בו
מחבת
6
מסדרים נתחי עוף מטוגנים על תבנית עם נייר אפייה.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות עוף
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
7
אופים עוף בתנור שחומם מראש עד שכבר לא ורוד בעצם והמיצים מתבהרים, כ -20 דקות; מוציאים עוף לפלטה מרופדת במגבות נייר לניקוז.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלם
עצם
ציוד שתשתמש בו
מגבות נייר
תנור
8
ממיסים חמאה במחבת גדולה על אש בינונית. מבשלים שום בחמאה מומסת עד שקוף, כ 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
שום
ציוד שתשתמש בו
מחבת
9
מערבבים רוטב חם לתערובת החמאה והשום; מנמיכים את האש לנמוכה ומבשלים רוטב 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חריף
חמאה
שום
רוטב
10
מעבירים רוטב לקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב
ציוד שתשתמש בו
קערה
11
העבירו עוף סחוט בקבוצות לקערה עם הרוטב והפכו לציפוי.
כנפי באפלו עובדות ממש טוב עם יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא פרארי פרל. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 38 דולר.
פרארי פרל
קש-צהוב עם ברק זהוב קל. אינטנסיבי ומעודן במיוחד עם ניחוחות של שקדים, תפוחים, תבלין קל ורמזים לקרום לחם. יבש, נקי ואלגנטי עם חלקות לאורך זמן. הערות של תפוחים בשלים, שמרים נעימים ושקדים מתוקים.