כנפי הדבש הדביקות של קריסטה
כנפי הדבש הדביקות של קריסטה עשויות להיות רק המתאבן שאתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 76 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 48 . אם יש לכם שום, מים, שורש זנגבילוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן) ציון כף של 9%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : דבש דביק שום כנפי עוף, דבש דביק שום כנפי עוף, ו דבש דביק-כנפי עוף סויה.
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
מסדרים את כנפי העוף על תבנית אפייה; אופים עד פריך, 35 עד 45 דקות.
מעבירים את הכנפיים לתבנית אפייה.
מערבבים יחד את הסוכר החום, שום, זנגביל, 2 1/2 כוסות מים, דבש, ורוטב סויה בסיר על חום בינוני גבוה; מביאים לרתיחה.
לטאטא יחד את קורנפלור ו 3/4 כוס מים בקערה קטנה; מערבבים לתוך תערובת הרוטב עד מעובה; לשפוך על כנפי העוף כדי מעיל.
להחזיר את הכנפיים לתנור ואופים עד הרוטב מבעבע והעוף הוא כבר לא ורוד על העצם ומיצים לרוץ ברור, 15 עד 20 דקות.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן, ורוד נוצץ, יין מבעבע
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לכנפי עוף. בשר לבן מזווג בדרך כלל עם יין לבן כדי לא להכניע את הטעם של הבשר, כך שרדונה ו סוביניון בלאן הם בחירות בטוחות. עוף מוכן עם רוטב עגבניות או בהחלט רוטב יין אדום יכול וצריך להיות מוגש עם אדום כמו פינו נואר. אתה יכול לנסות שרדונה a עד Z. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 15 דולר לבקבוק.
![שרדונה א 'עד ת']()
שרדונה א 'עד ת'
שרדונה a To Z 2010 נפתח עם ניחוחות של פרחים לבנים, מנדרינה, ליים, חבושים, אבן רטובה ומינרלים המתפתחים עוד יותר לתוך אגוז מוסקט, דבש, תפוח ירוק עם רמזים של זנגביל. התקפה עמוסה במינרלים היא בהירה, מעוררת תיאבון ואינטנסיבית. אמצע החיך הניואנסי ממשיך עם טעמים שמשקפים ומגבירים את הארומטיקה. הגימור ארוך, נקי, פריך ועסיסי עם טעמים של יערה, הדרים ואבן רטובה. יין זה מדגים שרדונה Steely קלאסי אורגון. 2010 היה בציר יוצא דופן ליינות לבנים באורגון והיין המתוחכם הזה המונע על ידי טרואר אינו יוצא מן הכלל; בהיר, חריף ואינטנסיבי הוא יספק במהלך 5 השנים הבאות.