קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות6
מגזין

כנפי חזיר עטופות בבייקון

כנפי חזיר עטופות בבייקון
לך לחנות ותביא בייקון, לשפשף ברביקיו, צלעות חזיר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. נסו כנפי עוף אסייתיות עטופות בפחמימות, כנפי עוף עטופות בבייקון ברוטב ברביקיו בורבון, ו בייקון עטוף ארנב מותן עם רוטב תות בייקון (מתכונים דומים).

הוראות

1
חותכים כל צלע חזיר לשלוש רצועות. כדי לעטוף את "הכנפיים", להתחיל על ידי חפיפה בייקון על קצה אחד של רצועת חזיר, ולאחר מכן עוטף אותו וסביב בצורה סוכריית מקל. אבטחו את הבייקון למעלה עם קיסם שיניים. אם אתה צריך להשתמש קיסם בשני הקצוות, קדימה. עונה את הכנפיים עטופות בייקון בנדיבות עם לשפשף.
מרכיבים שתצטרך
5 שיני שום, קלופות, חצויות וחתוכות לפרוסות דקות5 שיני שום, קלופות, חצויות וחתוכות לפרוסות דקות
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
סוכריות בגודל ביס של סקיטלססוכריות בגודל ביס של סקיטלס
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
קיסמי שיניים (להחזקת נתחי עוף יחד)קיסמי שיניים (להחזקת נתחי עוף יחד)
2
הכן את התנור שלך לבשל בעקיפין ב 113° באמצעות עץ פקאן בינוני עבור טעם עשן.
מרכיבים שתצטרך
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
3
מניחים את הכנפיים ישירות על רשת הבישול ומבשלים במשך 90 דקות, או עד בייקון מבושל. אולי אתה רוצה לסיים אלה על גריל חם או תחת המטגן כדי פריך את הבייקון.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
4
מגישים חם עם רוטב ברביקיו לטבילה.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנותבייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות
5
מאש איטית: מדריך למתחילים לברביקיו של ריי "ד" ר מנגל " לאמפה. זכויות יוצרים טקסט © 2012 by Ray Lampe; photographs copyright © 2012 by Leigh Beisch. Published by Chronicle Books, LLC.