כנפי חזיר עטופות בבייקון
לך לחנות ותביא בייקון, לשפשף ברביקיו, צלעות חזיר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. נסו כנפי עוף אסייתיות עטופות בפחמימות, כנפי עוף עטופות בבייקון ברוטב ברביקיו בורבון, ו בייקון עטוף ארנב מותן עם רוטב תות בייקון (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים כל צלע חזיר לשלוש רצועות. כדי לעטוף את "הכנפיים", להתחיל על ידי חפיפה בייקון על קצה אחד של רצועת חזיר, ולאחר מכן עוטף אותו וסביב בצורה סוכריית מקל. אבטחו את הבייקון למעלה עם קיסם שיניים. אם אתה צריך להשתמש קיסם בשני הקצוות, קדימה. עונה את הכנפיים עטופות בייקון בנדיבות עם לשפשף.
הכן את התנור שלך לבשל בעקיפין ב 113° באמצעות עץ פקאן בינוני עבור טעם עשן.
מניחים את הכנפיים ישירות על רשת הבישול ומבשלים במשך 90 דקות, או עד בייקון מבושל. אולי אתה רוצה לסיים אלה על גריל חם או תחת המטגן כדי פריך את הבייקון.
מגישים חם עם רוטב ברביקיו לטבילה.
מאש איטית: מדריך למתחילים לברביקיו של ריי "ד" ר מנגל " לאמפה. זכויות יוצרים טקסט © 2012 by Ray Lampe; photographs copyright © 2012 by Leigh Beisch. Published by Chronicle Books, LLC.