כנפי עוף באפלו דורש כ 40 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 894 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 91 גר' של שומן. זה עובד היטב כמו מתאבן תקציב ידידותי. זה יהיה להיט בחג ההסופרבול שלך. גשו לסופר וקנו שמן צמחי, חמאה, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. . זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, וזה די גרוע. מתכונים דומים: כנפי עוף באפלו, כנפי עוף באפלו, ו כנפי עוף באפלו.
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
במחבת גדולה או טיגון עמוק, שמן חום 375 מעלות F (190 מעלות C). מטגנים כנפיים במשך כ 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
להעביר כנפיים למגבת נייר ולתת לנקז. מתבלים במלח ופלפל לבן. לאחר שהכנפיים יתנקזו, הניחו אותם בקערת ערבוב גדולה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
4
בסיר קטן, להמס חמאה או מרגרינה. מערבבים ברוטב פלפל חריף.
מרכיבים שתצטרך
שרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובש
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
5
יוצקים תערובת על כנפי עוף, לזרוק כדי לצפות את הכנפיים.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
6
מניחים כנפיים בתבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
7
אופים 15 עד 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
בעוד כנפי העוף מתבשלות, להפוך את רוטב הגבינה הכחולה: בקערת ערבוב בגודל בינוני, לשלב מיונז, בצל, שום, פטרוזיליה, שמנת חמוצה, מיץ לימון, חומץ וגבינה כחולה. מערבבים היטב את התערובת. מסדרים את כנפי העוף האפויות על מגש הגשה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב גבינה כחולה
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
ענבים אדומים, פרי כוכב פרוס ומגוון עשבי תיבול טריים, לא חובה
כנפי עוף ניתן לזווג עם שרדונה, פינו נואר, וסוביניון בלאן. בשר לבן מזווג בדרך כלל עם יין לבן כדי לא להכניע את הטעם של הבשר, כך שרדונה ו סוביניון בלאן הם בחירות בטוחות. עוף מוכן עם רוטב עגבניות או בהחלט רוטב יין אדום יכול וצריך להיות מוגש עם אדום כמו פינו נואר. שרדונה "טרנטדיו לה סטוריה" עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.