קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות57
מגזין

כנפי עוף בגריל וכבדים עם זיגוג בלסמי-חרדל

כנפי עוף בגריל וכבדים עם זיגוג בלסמי-חרדל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל כנפי עוף בגריל וכבדים עם זיגוג בלסמי-חרדל. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 63 גרם חלבון 54 גרם של שומן, וסך הכל 841 קלוריות. לך לחנות ותביא שמן זית, חלפיניו, כבד עוף ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. מתכונים דומים: כנפי עוף בגריל וכבדים עם זיגוג בלסמי-חרדל, כבד עוף בלסמי, ו עוף בגריל עם זיגוג משמש-בלסמי.

הוראות

1
באמצעות מזמרה עוף, לחתוך את כנפי העוף לשניים במפרקים; להגדיר את התיפופים בתבנית אפייה רדודה גדולה. עם המזמרה, לגזור את רצועות השומן לאורך כל צד של חתיכות האגף האחרות.
מרכיבים שתצטרך
תופים עוףתופים עוף
עופותעופות
ציוד שתשתמש בו
מזמרה עוףמזמרה עוף
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
2
הוסף את החתיכות לתיפוף.
מרכיבים שתצטרך
תופים עוףתופים עוף
3
במעבד מזון מיני, לשלב את השום הקצוץ עם jalapeos, 1/4 כוס החרדל, 2 כפות של החומץ ו 1/4 כוס שמן הזית. תהליך עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
4
לזרוק 1/2 כוס המרינדה עם הכנפיים. בקערה קטנה, לזרוק את כבדי העוף עם 1/4 כוס הנותרים של המרינדה. מכסים ומקררים את הכנפיים והכבדים למשך 6 שעות או עד 2 ימים.
מרכיבים שתצטרך
כבד עוףכבד עוף
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
תדליק גריל. כדי להפוך את הזיגוג, בקערה בינונית, לטאטא את הנותרים 3/4 כוס חרדל ו 1/2 כוס חומץ עם רוטב חריף.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
6
חוט את כנפי העוף מבלי להצטופף על זוגות של שיפודים מקבילים 12 אינץ'; לשמור על התיפופים ואת חתיכות כנף העוף האחרות על סטים נפרדים של שיפודים. חוט את הכבדים על שיפודים כפולים, משאיר 1/2 אינץ ' ביניהם. מתבלים את כנפי העוף והכבדים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
תופים עוףתופים עוף
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
7
מברישים את הכבדים עם זיגוג וגריל על אש חמה, צחצוח לעתים קרובות עם זיגוג, עד השחמה פריך, כ 2 דקות לכל צד. נקה את הגריל עם מברשת תיל במידת הצורך, ולאחר מכן מברשת את הלחם עם שמן זית גריל את הפרוסות על האש החמה עד קלוי. בעוד עדיין חם, לשפשף את הלחם משני הצדדים עם שן שום חצוי.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
8
מגישים מיד עם כבדי העוף.
מרכיבים שתצטרך
כבד עוףכבד עוף
9
מברישים את כנפי העוף עם זיגוג וגריל על אש בינונית-חמה, צחצוח בנדיבות עם זיגוג ולהפוך אפילו בראונינג, עד מבושל דרך פריך, כ 8 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
10
הגישו מיד.
11
הפוך קדימה: כנפי העוף במרינדה וכבדים ניתן בקירור עד 2 ימים. זיגוג חרדל-בלסמי יכול להיות בקירור בן לילה.
מרכיבים שתצטרך
זיגוג בלסמיזיגוג בלסמי
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים
12
המלצת יין: פינו נואר פירותי בהיר יחמיא לחרדל בלסמי מתוק וחריף, כמו גם את כבדי העוף הארציים. שתי אפשרויות טובות: עמק הנהר הרוסי קנווד (Kenwood Russian River Valley) ב-1999 ודומיין קרנרוס (Domaine Carneros) ב-1999, שניהם מקליפורניה.
מרכיבים שתצטרך
כבד עוףכבד עוף
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן, ורוד נוצץ, יין מבעבע

כנפי עוף עובדות ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. בשר לבן מזווג בדרך כלל עם יין לבן כדי לא להכניע את הטעם של הבשר, כך שרדונה ו סוביניון בלאן הם בחירות בטוחות. עוף מוכן עם רוטב עגבניות או בהחלט רוטב יין אדום יכול וצריך להיות מוגש עם אדום כמו פינו נואר. האקסבייר מונו בורגון לס גרנדס קוטור שרדונה עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardoneon
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardoneon
שרדונה Les Grandes Coutures הוא משלוש חלקות הגובלות Meursault עם גפנים בגילאי 15 עד 51 שנים. קרקעות הם בעיקר argile (חימר), מביא משקל ומרקם זה Bourgogne Blanc.בציר 2015 מציג ניחוחות של מלון בשל, אגוזי לוז, פודינג לימון, ונוטים להיות רחב יותר ומרקם יותר מאשר יינות מכפרים שכנים. הזדקנות חביות עץ אלון צרפתי קטן משאיל הערות של טוסט ווניל.בורגונדי לבן, עם העושר שלה, מרקם, טעמים קלויים זוגות היטב עם דגים קלים רכיכה והוא יכול לאזן רטבים מבוססי שמנת. שרדונה בגיל אלון מאקלים חם מעניק את עצמו היטב לדגים בגריל, עמילנים, חמאה ואגוזים קלויים.