כנפי עוף טריאקי מבשלות לאט
המתכון לבישול איטי Teriyaki כנפי עוף מוכן בסביבות 6 שעות ו -10 דקות וזה בהחלט מדהים ללא גלוטן וללא לקטוז ומתאים לאוהבי מזון יפני. מתאבן זה יש 160 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 9g של שומן למנה. והוא יספק כ 24 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם סוכר חום, מים, שמן צמחיוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו לבישול איטי שום דבש טריאקי כנפיים עוף, כנפי בישול איטיות טריאקי, ו בישול איטי עוף טריאקי (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה מאוד, מערבבים את כל החומרים למעט כנפי עוף.
הוסף עוף; לזרוק בעדינות מעיל. מקררים לפחות 2 שעות כדי להשרות.
הסר עוף מן המרינדה; מקום 4-כדי 6-ליטר סיר איטי.
הוסף כ 1 כוס המרינדה; להשליך כל המרינדה הנותרים.
כיסוי; לבשל על הגדרת חום גבוהה 4 עד 5 שעות או עד מיץ של עוף ברור כאשר החלק העבה ביותר הוא לחתוך עד העצם (165f).