Momofuku כנפי עוף נטול גלוטן, וללא לקטוז מתאבנים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 18 גרם חלבון 103 גרם של שומן, וסך הכל 1163 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מים, רוטב סויה, סוכר מגורען ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו כנפי עוף עם Momofuku אוקטו ויניגרט, עוף מטוגן מומופוקו, ו כנפי עוף תאילנדית פיקנטי עם רוטב Habanero פטל (כנפיים PB & J) (מתכונים דומים).
הוראות
1
להפריד את הכנפיים ל 3 חתיכות (טיפים, כנפיים, תופים) על ידי חיתוך בשני המפרקים. שמור טיפים כנף עבור טרה.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
2
מערבבים את המים, המלח והסוכר במיכל גדול עם מכסה הדוק או שקית פלסטיק גדולה resealable (לפחות 4 ליטרים) ומערבבים עד מלח וסוכר מומסים.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן
3
מוסיפים את כנפי העוף ואת התופים לתערובת מי מלח, מכסים, ומקררים עבור 1 עד 4 hours.To הפוך את טרה, לחמם את התנור ל 204°.
מרכיבים שתצטרך
תופים עוף
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)
4
שלב את קצות הכנפיים ו 2 כפות של השמן במחבת גדולה תנורי טיגון ולזרוק למעיל. צלי עד קצות הכנפיים הם חום זהוב כהה, על 1 שעה.
מוציאים את המחבת מהתנור, מניחים מעל חום בינוני, ומוסיפים לאט סאקה ורוטב סויה, מגרדים כל חתיכות משוחות עם מרית שטוחה. מבשלים מעל חום בינוני עד מופחת בחצי, כ 40 דקות. מסננים ומניחים טרה בצד (להשליך את קצות הכנפיים).לאחר כנפי העוף והתופים סיימו להמיס, לחמם את הברווז או שומן חזיר בסיר גדול עם מכסה הידוק מעל חום נמוך עד השומן הוא 190°f עד 200 ° F.
מרכיבים שתצטרך
תופים עוף
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
שומן חזיר
ברווז שלם
רוטב שומשום יפני
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
6
מסננים את הכנפיים ואת התופים מן המלח להתייבש עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
7
מוסיפים את הכנפיים והתופים לשומן חם ומבשלים, מכוסים, על אש נמוכה מאוד עד רק מבושל דרך, על 30 עד 40 דקות. (לא לבשל את העוף; עדיין צריך להיות מרקם לנשוך את הבשר.) כאשר הכנפיים והתופים נעשים, להסיר לתבנית אפייה או תבנית אפייה באמצעות כף מחורצת שומן מילואים לשימוש אחר.כאשר מוכן לסיים כנפיים ותיפופים, לחמם את broiler גבוה ולסדר מתלה בחלק העליון. לצלות את הכנפיים ואת התופים, סיבוב המחבת באמצע, עד העור הוא פריך וזהוב חום, על 5 דקות. בינתיים, לחמם את הנותרים 2 כפות שמן במחבת גדולה על חום בינוני. לאחר מנצנץ, מוסיפים שום וצ ' ילי ומבשלים עד מתרכך, על 2 דקות. (ודא השום אינו חום.)
מוסיפים מירין ומבשלים עד ריח האלכוהול נעלם, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אלכוהול
6 לחמניות שומשום, מפוצלות
9
מוסיפים את טרה, מערבבים לשלב, ומבשלים עד הרוטב מצטמצם עקביות syruplike אור, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה
10
מוסיפים את הכנפיים והתופים וזורקים למעיל, למעלה עם בצל ירוק פרוס, ומגישים.זיווג משקאות: Henriot Champagne Brut Souverain NV, צרפת. מזון דביק, חריף ומתוק צריך משהו נקי והדוק כדי לשמור על איזון. שמפניה מורכבת זו עושה את הטריק עם טעמים של תפוחים ואפרסקים וקצה מעט מעושן.
כנפי עוף עובדות ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. בשר לבן מזווג בדרך כלל עם יין לבן כדי לא להכניע את הטעם של הבשר, כך שרדונה ו סוביניון בלאן הם בחירות בטוחות. עוף מוכן עם רוטב עגבניות או בהחלט רוטב יין אדום יכול וצריך להיות מוגש עם אדום כמו פינו נואר. שרדונה GEN5 עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 9 דולר לבקבוק.