כנפי עוף מזוגגות סויה בלסמית
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל כנפי עוף מזוגגות סויה בלסמית. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, מתכון ידידותי fodmap יש 1121 קלוריות, 86 גרם חלבון ו 78 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 55 דקות. אם יש לך חמאה, מלח, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. מתכונים דומים: כנפי עוף מזוגגות בלסמיות, כנפי עוף מזוגגות סויה בלסמית, ו כנפי עוף מזוגגות בלסמי.
הוראות
לשים מדפי תנור בשלישים העליונים והתחתונים של התנור. קו 2 מחבתות אפייה רדודות גדולות (17 על 11 אינץ') עם רדיד. לשים מחבתות בתנור מחממים תנור עד 500 ° F.
לטפוח כנפיים יבש, ואז לזרוק עם שמן, מלח ופלפל בקערה גדולה ולחלק בין מחבתות שחומם מראש, פורש כנפיים בשכבה 1. צלי, ללא סיבוב, עד הזהב ומכרז, על 35 דקות.
בעוד כנפיים צלויות, חומץ ומבשל, רוטב סויה, וסוכר בסיר כבד 1-1/2 ליטר, ערבוב מדי פעם, עד מופחת כ 1/3 כוס, 12 עד 14 דקות.
הסר מהחום ומערבבים בחמאה עד מומס.
הסר כנפיים קלויות מהתנור ולתת לעמוד מחבתות 1 דקה (כדי להפוך את הכנפיים קל יותר להסיר מנייר), ולאחר מכן להעביר עם מלקחיים לקערה גדולה ונקייה.
יוצקים תערובת בלסמית על כנפיים וזורקים היטב את המעיל.
בואו לעמוד 5 דקות, ואז לזרוק שוב.