כנפי עוף פריכות
כנפי עוף קריספי מטוגנות עשויות להיות מתכון טוב להרחבת תיבת מתכוני ההזדקנות שלך. מתאים ל-12 מנות. מנה אחת מכילה 483 קלוריות , 21 גרם חלבון ו -30 גרם שומן . , מתכון זה מכסה 14% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-225 היו אומרים שהוא פגע במקום. זהו מתכון במחיר סביר לחובבי אוכל אמריקאי. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-30 דקות . אם יש לכם חלב חמאה, פלפל קאיין, שמן בוטנים וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די טוב של 60% . אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: כנפיים פריכות מתוקות דביקות חריפות , עוף מטוגן קריספי חמאה עם עשבי תיבול , ועוף מטוגן קריספי חמאה .
הוראות
טורפים את הביצים והחמאה יחד בקערת ערבוב עד לקבלת תערובת אחידה.
מערבבים פנימה את כנפי העוף, מכסים ומקררים 30 דקות.
מערבבים את הקמח והקרקרים המרוסקים עם הפלפל, התימין, פלפל הקאיין, המלח ואבקת השום בקערת ערבוב גדולה.
מחממים שמן במטגן עמוק או בסיר גדול ל-350 מעלות פרנהייט (175 מעלות צלזיוס).
מוציאים את כנפי העוף ממרינדת החלב, וזורקים את יתרת המרינדה. הניחו לעודפי החמאה לטפטף מהכנפיים, ולאחר מכן דחסו לתוך פירורי הלחם כדי לצפות.
מבשלים בקבוצות בטיגון העמוק שחומם מראש עד שהלחם מזהיב מבחוץ, וכנפי העוף כבר לא ורודות בעצם, כ-10 דקות לכל מנה.
מסננים על צלחת מרופדת בנייר סופג, ומתבלים לפי הטעם במלח לפני ההגשה.