כנפי עוף פריכות עם חמאת צ'ילי-ליים
לך לחנות ותביא כנפי עוף גדולות, עלי כוסברה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. נסו כנפי עוף צ'ילי ליים, כנפי עוף צ'ילי ליים חמאה, ו כנפיים אפויות צ'ילי ליים פריכות (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 425 מעלות F.
יש לשטוף את הכנפיים מתחת למים קרים להתייבש.
שים אותם בקערה, טפטוף עם שמן זית ומתבלים היטב עם מלח ופלפל. לזרוק מעיל עם התיבול. לאחר מכן פרשו את הכנפיים על תבנית אפייה וצלו כ-25 דקות עד שהעור נעשה פריך וחום, והבשר רך.
בזמן שאתה מחכה, לזרוק את החמאה, דבש ממרח קארי אדום ורוטב סויה לבלנדר. מתבלים במלח ומחית.
לגרד לתוך קערה גדולה. כאשר הכנפיים יוצאות מהתנור לשים להוסיף לקערה עם חמאת קארי. לסחוט את המיץ של סיד על הכנפיים. זרוק את זה וזהו.