כנפי עוף שום דבש יכול להיות רק מתאבן אתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 276 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 16 גרם של שומן למנה. מתאים ל-15 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. אם יש לך סוכר חום, דבש, כנפי עוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 21%. נסו כנפי עוף שום דבש, כנפי עוף שום דבש, ו כנפי עוף שום דבש (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים בצל, דבש, סוכר חום, רוטב סויה, חמאה, אבקת חרדל, ושום יחד בסיר על חום בינוני; לבשל עד חם, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אבקת חרדל
סוכר חום
רוטב סויה
חמאה
שום
דבש
בצל
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
2
לפרוש כנפיים בשכבה זוגית לתוך צלחת אפייה רדודה; לשפוך רוטב על הכנפיים.
מרכיבים שתצטרך
כנפי עוף
רוטב
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
3
להשרות כנפיים בקירור 1 שעה ללילה.
מרכיבים שתצטרך
כנפי עוף
4
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנור
5
אופים את כנפי העוף, הופך מדי פעם, עד שכבר לא ורוד על העצם ומיצים לרוץ ברור, כ -90 דקות. מדחום שנקרא מיידית מוכנס ליד העצם צריך לקרוא 165 מעלות F (74 מעלות C).
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לכנפי עוף. בשר לבן מזווג בדרך כלל עם יין לבן כדי לא להכניע את הטעם של הבשר, כך שרדונה ו סוביניון בלאן הם בחירות בטוחות. עוף מוכן עם רוטב עגבניות או בהחלט רוטב יין אדום יכול וצריך להיות מוגש עם אדום כמו פינו נואר. היינות בדיעבד שרדונה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.