והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 19 גרם חלבון 21 גרם של שומן, וסך הכל 437 קלוריות. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לכם יוגורט חלב מלא, ביצים קשות, עלי סלק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. נסו כרוב עם בצל אדום, פנה עם כרוב ובצל, ו כרוב עם בצל מקורמל (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 375 מעלות. במחבת גדולה (12 אינץ'), מחממים את החמאה על חום בינוני עד שהקצף שוכך.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מוסיפים את הכרוב והבצל ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד העלים רכים, 10-12 דקות. מתבלים בנדיבות במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
טורטיות קמח טריות, להגשה
כרוב
3
מוסיפים את עשבי תיבול קצוצים וביצים קשות לתערובת כרוב, מערבבים בעדינות לשלב, ולהסיר מהחום.
מרכיבים שתצטרך
מתוקים של עגל
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
כרוב
4
בינתיים, לשלב את היוגורט או שמנת חמוצה, מיונז, ביצים מקציף.