כרוב ועוגת בצל
והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 19 גרם חלבון 21 גרם של שומן, וסך הכל 437 קלוריות. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לכם יוגורט חלב מלא, ביצים קשות, עלי סלק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. נסו כרוב עם בצל אדום, פנה עם כרוב ובצל, ו כרוב עם בצל מקורמל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות. במחבת גדולה (12 אינץ'), מחממים את החמאה על חום בינוני עד שהקצף שוכך.
מוסיפים את הכרוב והבצל ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד העלים רכים, 10-12 דקות. מתבלים בנדיבות במלח ופלפל.
מוסיפים את עשבי תיבול קצוצים וביצים קשות לתערובת כרוב, מערבבים בעדינות לשלב, ולהסיר מהחום.
בינתיים, לשלב את היוגורט או שמנת חמוצה, מיונז, ביצים מקציף.
מוסיף את הקמח, אבקת אפייה, וקמצוץ טוב של מלח לטאטא עד פשוט חלקה.
יוצקים חצי הבלילה בתחתית צלחת פאי 12 אינץ 'או צלחת 9 x 13".
שכבה בתערובת כרוב, ולאחר מכן לכסות עם הבלילה הנותרת.
אופים במשך 45 דקות, עד העליון הוא מבריק וזהוב. מגניב במשך 15 דקות ומגישים חם.