כרוב כבוש עגול
זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. אם יש לכם עלה דפנה, רוטב ווסטרשייר, סטייק עגול העליון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. עם כפית ציון 77% המנה הזאת די טובה. נסו כרוב כבוש עגול, רול-אפ של סטייקים עגולים, ו סטייק עגול עם כופתאות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את השמן בסיר גדול מעל חום בינוני.
מוסיפים את הבשר פרוס וחום היטב.
מוסיפים את תערובת הרוטב ומים ומביאים לרתיחה, תוך ערבוב מתמיד.
מערבבים את אבקת הבצל, סוכר חום, חומץ, רוטב ווסטרשייר, זנגביל, עלה דפנה ומלח, ופלפל שחור טחון לפי הטעם. להחזיר את הבשר למחבת, להפחית את החום נמוך, לכסות ומבשלים במשך שעה אחת, או עד הבשר רך.
הערה: אתה יכול גם להעביר תבשיל ואופים מכוסים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 1 1/2 שעות.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שני ויינס עמק קולומביה מרלו. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 7 דולר.
![שני גפנים עמק קולומביה מרלו]()
שני גפנים עמק קולומביה מרלו
זה יין פירות קדימה מוגדר על ידי ניחוחות וטעמים של פטל וblackberry. ביטויים של קפה וקקאו מסגרת החיך באמצע, ו spiceround את הסיום רך, קטיפתי.