קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות12
ציון בריאות6
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

כרוב לחמניות

כרוב לחמניות
כרוב לחמניות נטול גלוטן, ומספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. במנה עיקרית זו יש 289 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 10 גרם של שומן למנה. מתכון זה מ Allrecipes יש 202 אוהדים. אם יש לך מים, שום, אורז, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו -30 דקות. וזה אדיר. מתכונים דומים: כרוב רול תבשיל-כרוב לחמניות יכול לקחת זמן לעשות, למה להקריב את הטעם הזה, כרוב סקסי (+כוסברה-סיד גזר וכרוב לחמניות האביב), ו תבשיל בשר כרוב (לחמניות כרוב עצלות) - חלב חינם.

הוראות

1
לשטוף אורז ביסודיות. בסיר בינוני, לשלב 2 כוסות אורז ו 4 כוסות מים. מביאים לרתיחה; להפחית את החום, לכסות ומבשלים במשך 20 דקות או עד שכל המים נספגים.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
בינתיים, להסיר את הליבה מן הכרוב באמצעות סכין דק, ארוך.
מרכיבים שתצטרך
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
3
מקום 1 כרוב במיכל הוכחת מיקרוגל עם מכסה עם צד הליבה למטה.
מרכיבים שתצטרך
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה
4
יוצקים 1/2 כוס מים לתוך המיכל עם כרוב, כיסוי ומיקרוגל על גבוה (כוח מלא) במשך 10 דקות. בזהירות להפוך כרוב מעל לבשל מכוסה במשך 10 דקות נוספות. כאשר כרוב מבושל, לתת לשבת עד שהוא מגניב מספיק כדי להתמודד. נפרד משאיר בזהירות, הסרת כל צלעות קשות. לבשל את הכרוב השני באותו אופן.
מרכיבים שתצטרך
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה
5
מחלקים בצל קצוץ לשניים.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
6
מטגנים חצי מהבצל ב 3 כפות חמאה; מבשלים רק עד שקוף (לא חום). בקערת ערבוב גדולה, מערבבים יחד הן את האורז מבושל ולא מבושל, בצל מבושל ולא מבושל, בשר בקר טחון, נקניק חזיר, שום, שמיר עשב, מלח, פלפל שחור וסוכר ומערבבים היטב כדי תערובת.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
תערובת תיבול מרווהתערובת תיבול מרווה
1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
7
כפית על 2 כפות של תערובת על כל עלה כרוב. להביא קצה אחד של עלה כרוב על תערובת, רול טאק מסתיים כדי למנוע כל מילוי לנשור.
מרכיבים שתצטרך
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
8
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). הכן שתי מנות תבשיל 9x13 אינץ ' על ידי הצבת כמה שנשאר מעל עלי כרוב בתחתית של כל אחד. סדר כרוב לחמניות בשכבה אחת חזק אחד נגד השני.
מרכיבים שתצטרך
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרהתבשיל קדרה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
9
במעבד מזון או בלנדר, תהליך מרק עגבניות ועגבניות מרוכזים.
מרכיבים שתצטרך
מרק עגבניות מרוכזמרק עגבניות מרוכז
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
10
יוצקים תערובת עגבניות על לחמניות כרוב עד רק מכוסה.
מרכיבים שתצטרך
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
11
מניחים 4 עלי דפנה על גבי רוטב בכל מנה. מכסים כל מנה בחוזקה בנייר אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
12
אופים בתנור שחומם מראש 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 2 שעות. לאחר מבושל, להסיר את הכלים מהתנור ולתת מגניב במשך 15 דקות לפני הסרת רדיד אלומיניום.
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
13
מגישים חם.