כרוב מוקרם
כרוב מוקרם עשוי להיות רק המנה בצד אתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 13 גרם חלבון 24 גרם של שומן, וסך הכל 312 קלוריות. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 10 . 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו פלפל, מרק עוף, מלח ועוד מספר מצרכים לעשות היום. רק מעטים מאוד אהבו את המנה הדרומית הזו. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. נסו כרוב מוקרם, כרוב קוקוס מוקרם, ו כרוב עצמות חזיר (מתכונים דומים).
הוראות
לשטוף כרוב ירוק. לקצץ ולהשליך גבעולים עבים מתחתית עלים ירוקים collard (כ 2 אינץ'); קוצצים גס collards.
לבשל בייקון, בקבוצות, 8-qt. סיר מלאי מעל חום בינוני 10 עד 12 דקות או עד פריך.
הסר בייקון עם כפית מחוררת, ולנקז על מגבות נייר, שמירה על טפטוף בסיר מלאי. להזמין 14 כוסות בייקון.
מוסיפים חמאה ובצל לטפטופים חמים במחבת. בצל מטוגן 8 דקות או עד רך.
מוסיפים קולרים, בקבוצות, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, 5 דקות או עד נבול. מערבבים במרק עוף, הבא 3 מרכיבים, בייקון שנותר.
מביאים לרתיחה. להפחית את החום נמוך, לבשל, ערבוב מדי פעם, 15 דקות או במידה הרצויה של רוך.
מסננים כרוב, שומר 1 כוס נוזל.
מערבבים ברוטב בשמל. מערבבים בנוזל בישול שמור, 1/4 כוס בכל פעם, כדי עקביות הרצוי.
להעביר צלחת הגשה, ומפזרים עם שמורות 1/4 כוס בייקון.
* 2 (1-lb.) חבילות ירקות טריים, שטף ביסודיות, גזוז, וקצוץ, ניתן להחליף.