כרוב מוקרם
כרוב מוקרם עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון מנות ראשונות שלך. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 170 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם חלב, מלח, קמח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. נסו כרוב מוקרם סיני, כרוב מוקרם עם פטה, ו מרק כרוב מוקרם (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
בסיר בינוני על חום בינוני, תערובת חלב, קמח, חמאה, מלח ופלפל. מערבבים כל הזמן עד רוטב לבן עבה נוצר.
בסיר בינוני נפרד על מים רותחים, כרוב קיטור עד רך אבל מוצק.
בתבנית אפייה קטנה, שכבות חלופיות של רוטב, כרוב וגבינת רומנו.
אופים כ 30 דקות, עד רוטב וגבינה תוסס.