קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות13
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

כרוב ניצנים Gratin

כרוב ניצנים Gratin
כרוב ניצנים Gratin יכול להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. מנה אחת מכילה 299 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 23 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. אם יש לכם בייקון, גבינת פרמזן, כרוב ניצנים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו כרוב ניצנים Gratin, כרוב ניצנים מוקרם, ו כרוב ניצנים Gratin (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C). משמנים קלות תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
3
מוסיפים את כרוב הניצנים ומבשלים חשפו עד מכרז, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)
4
מסננים במסננת, ואז מיד לטבול במי קרח במשך כמה דקות עד קר כדי לעצור את תהליך הבישול. לאחר כרוב ניצנים קרים, לנקז היטב, לחתוך חצאים או רבעים, בהתאם לגודל. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
5
בינתיים, מניחים את הבייקון במחבת גדולה ועמוקה, ומבשלים מעל חום בינוני-גבוה, הופך מדי פעם, עד רפוי מעט השחמה, כ 5 דקות. להפחית את החום ומערבבים את כרוב הניצנים. מתבלים במלח ופלפל ואז זורקים במשך כ 1 דקות כדי להפיץ באופן שווה את התבלינים. מסדרים בייקון וכרוב ניצנים על צלחת אפייה מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)
2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
תפוח אדמה, חצוי לאורכו ופרוס דקתפוח אדמה, חצוי לאורכו ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
6
יוצקים קרם באופן שווה על כרוב ניצנים, ואז מפזרים פירורי לחם וגבינת פרמזן על גבי. להפיץ חתיכות חמאה על פירורי הלחם.
מרכיבים שתצטרך
5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
1/3 פאונד פרוס דק (אך לא מגולח) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה1/3 פאונד פרוס דק (אך לא מגולח) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
2 חטיפים (3-1/2 אונקיות כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ2 חטיפים (3-1/2 אונקיות כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
7
אופים בתנור שחומם מראש עד חום זהוב ומחומם דרך, 20 עד 25 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד