כרוב ניצנים מתובל עם נענע
אם יש לכם מלח כשר, חומץ אורז, שמן צמחי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. נסו כרוב ניצנים קלוי עם Srirachan ונענע, סלט ארוגולה עם כרוב ניצני נענע מרוקאי, ו שעועית ירוקה מוקפצת וכרוב ניצנים עם צ'ילה ונענע (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת גדולה, חום 1 כף שמן עד מנצנץ.
מוסיפים את פצפוצי האורז וטוגראשי ומבשלים על אש גבוהה, ערבוב, עד השחמה, על 30 שניות. מתבלים במלח.
העברה לצלחת ולמחוק את המחבת.
בקערה קטנה, לשלב את רוטב הדגים, מים, סוכר, חומץ אורז, מיץ ליים, שום וצ ' ילה ומערבבים עד הסוכר הוא מומס.
הוסף את הנותרים 1 כף שמן למחבת וחום עד כמעט עישון.
מוסיפים את כרוב הניצנים; מבשלים מעל חום גבוה, ערבוב, עד חרוך כתמים מחומם דרך, על 5 דקות.
להעביר לקערה ולזרוק עם ויניגרט. ממש לפני ההגשה, מפזרים את פצפוצי האורז על גבי ומגישים מיד.