כרוב ניצנים עם בייקון וגבינה
כרוב ניצנים עם בייקון וגבינה עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 400 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 27 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם מלח כשר, מלח כשר, כרוב ניצנים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. וזה טוב. נסו מקרוני וגבינה עם כרוב ניצנים ובייקון, כרוב ניצנים קלויים עם בייקון וגבינת פרמזן, ו כרוב ניצנים, בייקון וגבינה עיזים פריטטה (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מניחים את הבייקון לתוך 10 אינץ ' ישר צדדי מחבת סאוט ולהגדיר מעל חום בינוני גבוה. מבשלים בייקון עד פריך וחום.
הסר בייקון וכל אבל 1 כף השומן מהמחבת באמצעות כף מחורצת. הפחת את החום לנמוך.
מוסיפים את הבצל ומבשלים רק עד שהם הופכים למחצה שקוף, כ 3 דקות.
מוסיפים את המלח והתפוח וממשיכים לבשל עוד דקה.
מוסיפים את כרוב הניצנים, שמנת כבדה וחרדל ומבשלים רק עד כרוב ניצנים מחוממים דרך, כ 1 עד 2 דקות.
הסר מהחום ומערבבים בבייקון, גבינה כחולה ואגוז מוסקט.
חותכים את קצה הגבעול של כרוב הניצנים ולהסיר כל עלים חיצוניים מצהיבים.
חותכים כל כרוב ניצנים במחצית מלמעלה למטה.
מניחים את כרוב הניצנים, מים ומלח לתוך צלחת 3 עד 4 ליטר וכיסוי.
מניחים מעל חום גבוה ומבשלים 5 דקות או עד מכרז.