כרוב ניצנים עם בצל ובייקון
גשו לסופר וקנו בייקון, בצל, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. כרוב ניצנים מגורר עם בייקון & בצל, כרוב ניצנים מוקפץ עם בייקון & בצל, ו כרוב ניצנים מגורר עם בייקון ובצל דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
בסיר כבד-תחתית מעל חום בינוני, מטגנים את הבייקון עד פריך.
הסר את הבייקון ולנקז על מגבות נייר.
מטגנים את הבצל והשום בשומן בייקון על אש נמוכה עד רך, על 3 דקות.
מוסיפים את כרוב הניצנים ומערבבים אותם סביב, כך שהם מצופים בשומן בייקון. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מוסיפים את המרק ומבשלים, מכוסים, על אש נמוכה עד נבטים הם פירסינג בקלות עם מזלג, על 12 עד 15 דקות. מערבבים בחמאה ומעבירים את הנבטים לצלחת הגשה.
מקשטים עם חתיכות בייקון ומגישים.