כרוב ניצנים עם שקדים קלויים
אם יש לך מיץ לימון, שקדים חתוכים, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן לקטו אובו צמחוני, ו primal דיאט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן) ציון כף של 0%. מתכונים דומים: כרוב ניצנים קלוי קינמון עם שקדים קלויים, מחבת כרוב ניצנים צרוב עם משמשים + שקדים קלויים, ו כרוב ניצנים עם בייקון ושקדים.
הוראות
אבנית כרוב ניצנים: להביא 2 ליטרים של מים מלוחים (1 כף מלח) לרתיחה מתגלגלת.
מוסיפים את כרוב הניצנים ומפרבים אותם במשך 3 דקות או עד רק במכרז. (אתה יכול גם קיטור אותם אם אתה מעדיף.) הם צריכים להיות מבושלים כמעט כל הדרך (לפצל אחד לשניים כדי לבדוק).
הסר את הנבטים עם כף מחוררת לקערה של מי קרח לדקה כדי לזעזע את כרוב הניצנים ולעזור להם לשמור על צבעם הירוק הבהיר.
הסר אותם ממי הקרח וחתוך את הנבטים לחצאים.
בצלים מוקפצים, ואז כרוב ניצנים:
מחממים 2-3 כפות חמאה במחבת סאוטה גדולה בחום בינוני.
מוסיפים את הבצלים הקצוצים ומבשלים עד שקופים, כ 4-5 דקות.
מוסיפים 2-3 כפות יותר חמאה וחצאי כרוב הניצנים. להגדיל את החום בינוני גבוה ומבשלים עוד כמה דקות. מלח ופלפל לפי הטעם, בעוד כרוב הניצנים מתבשלים.
אל תבשלו יותר מדי! כרוב ניצנים מבושל יתר על המידה הם מרים והם הסיבה העיקרית מדוע אנשים מסוימים לא אוהבים אותם.
מערבבים במיץ לימון, מוסיפים שקדים קלויים:
הסר את המחבת מהחום, מערבבים את מיץ הלימון וחצי מהשקדים הקלויים.
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
מניחים בצלחת ומקשטים עם שאר השקדים הקלויים.