קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות6
ציון בריאות14
מגזין

כרוב, נקניק פולני ופירוגי.

כרוב, נקניק פולני ופירוגי.
צריך מתאבן ללא גלוטן? כרוב, נקניק פולני, ו Pierogies יכול להיות מתכון מצוין לנסות. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 466 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 37 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך חומץ בלסמי, כרוב סבוי, נקניק קילבסה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. זה ... בר השגה מתכון לאוהדים של מזון מזרח אירופה. . עם כפית ציון של 50% המנה הזאת די טובה. נסו כרוב, נקניק פולני & Pierogies, כרוב עם נקניק פולני, ו נקניק וכרוב פולני (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את הכרוב, חמאה, ופטריות לסיר גדול או תנור הולנדי עם מכסה. מתבלים במלח מתובל ושופכים פנימה את הבירה. מביאים לרתיחה מעל חום גבוה, ואז להפחית את החום בינוני-נמוך, כיסוי, ומבשלים. בעוד הכרוב הוא רותח, לשלב את kielbasa, שום, בצל, רוטב ווסטרשייר, וחומץ בלסמי במחבת. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה, ומבשלים עד הבצלים הפכו שקופים, כ 5 דקות. מערבבים את תערובת הנקניק לתוך תערובת הכרוב, להתאושש, ולהמשיך רותח עד הכרוב הוא רך, על 15 עד 20 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
מקלות חטיף בשר בטעם פפרוני כל אחד), חתוכים לחתיכות בגודל ביסמקלות חטיף בשר בטעם פפרוני כל אחד), חתוכים לחתיכות בגודל ביס
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
נקניקייהנקניקייה
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
1/2 פאונד חוואר קצוץ1/2 פאונד חוואר קצוץ
ציוד שתשתמש בו
עלי פטרוזיליה טריים קרועיםעלי פטרוזיליה טריים קרועים
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
כ -15 דקות לפני הכרוב מוכן, למלא סיר גדול עם מים מומלחים קלות ולהביא לרתיחה מתגלגלת על חום גבוה. ברגע שהמים רותחים, מערבבים את פירושקי וחוזרים לרתיחה. מבשלים עד pierogies לצוף למעלה, 5 עד 10 דקות; לנקז.
מרכיבים שתצטרך
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
3
מחממים את שמן הירקות במחבת נקייה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מוסיפים את pierogies סחוט, ומבשלים עד חום זהוב משני הצדדים, על 5 דקות. מערבבים בעדינות את pierogies השחום עגבניות חתוכות לקוביות לתוך תערובת הכרוב, ומבשלים 5 עד 10 דקות כדי לחמם.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)