כרוב עם לימון-חמאה בלסמית
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם חומץ בלסמי, מלח ים, כרוב, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: כרוב בלסמי עם חמוציות, כרוב בלסמי ועדשים שחורות, ו כרוב בלסמי וקצפת רדיקיו.
הוראות
הסר גבעולים וצלעות מרכז כרוב. תשטוף ותתייבש. קוצצים בגסות כדי למדוד 24 כוסות. להביא מים לרתיחה ב stockpot 8 ליטר.
להוסיף כרוב; לכסות ולבשל 3 דקות.
מסננים היטב; מניחים כרוב בקערה.
ממיסים חמאה במחבת קטנה על חום בינוני-גבוה; מבשלים 3 דקות או עד השחמה קלה. מערבבים בצימוקים, מיץ וחומץ; לבשל 30 שניות, ערבוב כל הזמן עם מקצף.
יוצקים תערובת חמאה על כרוב.
מפזרים מלח ופלפל; לזרוק היטב למעיל.