כרוב פיקנטי תירס ממולאים חזה עוף
כרוב פיקנטי תירס ממולאים חזה עוף יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 383 קלוריות, 54 גרם חלבון ו 15 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חצאי חזה עוף, מיץ לימון, גבינת ג'ק פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 34 דקות. מתכונים דומים: חזה עוף מתוק ומתובל, בישול איטי יום ראשון: תירס פיקנטי ומרק כרוב, ו חזה עוף ממולא.
הוראות
מחממים 2 כפיות שמן במחבת גדולה על חום בינוני.
מוסיפים את הכרוב, שום ו 1/4 כפית מלח ומבשלים, ערבוב, עד כרוב מתרכך והשום הוא ריחני, על 5 דקות.
מוסיפים את התירס ומבשלים, ערבוב, עד התחמם, 2 עד 3 דקות יותר.
מעבירים לקערה כדי להתקרר מעט, ולאחר מכן מערבבים בגבינה.
הכנס סכין חיתוך דק לתוך החלק העבה ביותר של חזה העוף וחתוך את הצד כדי להפוך את כיס 3 אינץ'. חזור עם שאר חזה העוף. ואז באופן שווה דברים עם תערובת כרוב.
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה עד חם מאוד, 3 עד 4 דקות. לשפשף את חזה העוף עם הנותרים 2 כפיות שמן ומפזרים בסך הכל 3/4 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל.
להוסיף את כל 4 חזה עוף למחבת ומבשלים עד חום זהוב, על 2 דקות. ואז להוריד חום בינוני. המשך בישול, פונה פעם אחת באמצע, עד רק מבושל דרך, על 14 דקות יותר. הכנס סכין קיצוץ קטן לחלק העליון של העוף כדי לבדוק את האדיבות. אם כל אזורים ורודים להישאר, לכסות את המחבת ולהמשיך לבשל עד אטום.
מעבירים את העוף וכל פיסת מילוי שנפלה למחבת על 4 צלחות. מערבבים את המרק והקמח יחד בקערה קטנה ולאחר מכן מוסיפים למחבת. לבשל, ערבוב, עד מעובה, על 2 דקות.
הסר מהחום, מערבבים במיץ לימון ומתבלים במלח ופלפל. כפית את רוטב המחבת על העוף.