קושיבינוני
מוכן ב34 דק.
מנות4
ציון בריאות64
מגזין

כרוב פיקנטי תירס ממולאים חזה עוף

כרוב פיקנטי תירס ממולאים חזה עוף
כרוב פיקנטי תירס ממולאים חזה עוף יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 383 קלוריות, 54 גרם חלבון ו 15 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חצאי חזה עוף, מיץ לימון, גבינת ג'ק פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 34 דקות. מתכונים דומים: חזה עוף מתוק ומתובל, בישול איטי יום ראשון: תירס פיקנטי ומרק כרוב, ו חזה עוף ממולא.

הוראות

1
מחממים 2 כפיות שמן במחבת גדולה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים את הכרוב, שום ו 1/4 כפית מלח ומבשלים, ערבוב, עד כרוב מתרכך והשום הוא ריחני, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
כרובכרוב
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
מוסיפים את התירס ומבשלים, ערבוב, עד התחמם, 2 עד 3 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
4
מעבירים לקערה כדי להתקרר מעט, ולאחר מכן מערבבים בגבינה.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
הכנס סכין חיתוך דק לתוך החלק העבה ביותר של חזה העוף וחתוך את הצד כדי להפוך את כיס 3 אינץ'. חזור עם שאר חזה העוף. ואז באופן שווה דברים עם תערובת כרוב.
מרכיבים שתצטרך
מרגריטה® קפיקולהמרגריטה® קפיקולה
כרובכרוב
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
6
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה עד חם מאוד, 3 עד 4 דקות. לשפשף את חזה העוף עם הנותרים 2 כפיות שמן ומפזרים בסך הכל 3/4 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל.
מרכיבים שתצטרך
מרגריטה® קפיקולהמרגריטה® קפיקולה
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
להוסיף את כל 4 חזה עוף למחבת ומבשלים עד חום זהוב, על 2 דקות. ואז להוריד חום בינוני. המשך בישול, פונה פעם אחת באמצע, עד רק מבושל דרך, על 14 דקות יותר. הכנס סכין קיצוץ קטן לחלק העליון של העוף כדי לבדוק את האדיבות. אם כל אזורים ורודים להישאר, לכסות את המחבת ולהמשיך לבשל עד אטום.
מרכיבים שתצטרך
מרגריטה® קפיקולהמרגריטה® קפיקולה
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
8
מעבירים את העוף וכל פיסת מילוי שנפלה למחבת על 4 צלחות. מערבבים את המרק והקמח יחד בקערה קטנה ולאחר מכן מוסיפים למחבת. לבשל, ערבוב, עד מעובה, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
9
הסר מהחום, מערבבים במיץ לימון ומתבלים במלח ופלפל. כפית את רוטב המחבת על העוף.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי