כרוב, תפוח, אבוקדו, סלט בייקון
אם יש לכם מיץ לימון, חומץ תפוחים, מלח כשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular גדול של 95%. נסו כרוב גלם, תפוח & סלט אבוקדו, סלט אבוקדו, תפוח ובייקון עם רוטב אבוקדו חריף, ו סלט כרוב אבוקדו תות עם רוטב פופיסיד בייקון (מתכונים דומים).
הוראות
לזרוק תפוחים עם מיץ לימון בקערה גדולה מעיל.
מוסיפים כרוב, בייקון, אבוקדו ושקדים; לזרוק לערבב.
להקציף שמן זית, חומץ, סירופ מייפל, חרדל, פלפל, ומלח יחד בקערה עד חלקה; לטפטף על סלט ולזרוק למעייל.