אם יש לכם מיץ לימון, חומץ תפוחים, מלח כשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular גדול של 95%. נסו כרוב גלם, תפוח & סלט אבוקדו, סלט אבוקדו, תפוח ובייקון עם רוטב אבוקדו חריף, ו סלט כרוב אבוקדו תות עם רוטב פופיסיד בייקון (מתכונים דומים).
הוראות
1
לזרוק תפוחים עם מיץ לימון בקערה גדולה מעיל.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מוסיפים כרוב, בייקון, אבוקדו ושקדים; לזרוק לערבב.
מרכיבים שתצטרך
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
1 פלפל ארבול מיובש
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
כרוב
3
להקציף שמן זית, חומץ, סירופ מייפל, חרדל, פלפל, ומלח יחד בקערה עד חלקה; לטפטף על סלט ולזרוק למעייל.