כרובית אפויה פריכה
כרובית אפויה פריכה עשויה להיות רק התוספת שאתה מחפש. צופה בדמות שלך? זה חלב חינם מתכון צמחוני יש 83 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 0 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה 9% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם כרובית, קמח, אבקת שום וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות. עם כפית ציון 81%, המנה הזו מעולה. נסו פופרס כרובית אפויה פריכה, כרובית גבינה פריכה, ו כרובית פריכה עם מטבל פרמזן חם עבור מתכונים דומים.
הוראות
מניחים כרובית בסיר עם כמות קטנה של מים. מכסים ומבשלים 5-10 דקות או עד שהם פריכים-רכים; מסננים.
בשקית ניילון קטנה הניתנת לסגירה חוזרת, שלבו קמח, אבקת שום, פפריקה ופלפל.
מניחים פירורי קורנפלקס בשקית אחרת הניתנת לסגירה חוזרת. מקציפים קלות חלבונים בקערה רדודה. זורקים את הכרובית בזה אחר זה בתערובת קמח, ואז מגלגלים פנימה חלבונים ומצפים בפירורים.
מניחים על תבנית עם נייר אפייה מצופה בתרסיס בישול.
אופים בחום של 425 אטומים למשך 15-20 דקות או עד להזהבה.