כרובית הודית מתובלת ותפוחי אדמה יכול להיות רק תוספת אתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, כל 30, ומתכון טבעוני יש 303 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 18 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך זנגביל, שיני שום, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הוא זול למדי מתכון לאוהדים של אוכל הודי. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו כרובית הודית מתובלת ותפוחי אדמה., מטבל כרובית הודי מתובל, ו כרובית ממולאת ההודי מתובל (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים מתלה תנור בשליש העליון של התנור ומניחים תבנית אפייה רדודה על מתלה. מחממים תנור ל 246°.
2
לזרוק כרובית ותפוחי אדמה יחד בקערה עם 3 כפות שמן, זרעי כמון, ו1/4 כפית מלח.
מרכיבים שתצטרך
3
מורחים במחבת אפייה חמה וצלי, תוך ערבוב מדי פעם, עד כרובית מכרז משחימים כתמים ותפוחי אדמה הם רק מכרז, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4
בעוד ירקות הם צלייה, בצל לבשל, שום, jalapeño, וג ' ינג 'ר הנותרים 2 כפות שמן במחבת כבדה 12 אינץ' על חום מתון, ערבוב לעתים קרובות, עד רך מאוד ומתחיל להפוך זהב, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיפים כמון טחון, כוסברה, כורכום, קאיין, ונותר 1/2 כפית מלח ומבשלים, ערבוב כל הזמן, 2 דקות. מערבבים במים, מגרדים את כל חתיכות חומות מתחתית המחבת, ולאחר מכן מוסיפים ירקות קלויים. לבשל, מכוסה, ערבוב מדי פעם, 5 דקות.
צ ' נין בלאן, גוורצטרמינר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לאסיאתים. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. יין אחד אתה יכול לנסות הוא ליאו Steen Saini כרם Chenin Blanc. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 24 דולר.