כרובית ומרק כרישה עם בייקון פריך
כרובית ומרק כרישה עם בייקון פריך נטול גלוטן, וקמאיות מרק. מנה אחת מכילה עד 8 גר' של חלבון, 20 גרם של שומן, וסך הכל 262 קלוריות. מתאים ל-4 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. אם יש לך שאלוט, חמאה, שמן זית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו מרק כרישה שומר עם בייקון פריך, מרק כרישה כרובית, ו מרק כרישה כרובית (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול או תנור הולנדי, שמן חום מעל חום בינוני.
להוסיף כרישה, שום ושאלוט. מבשלים 5 דקות, ערבוב מדי פעם, עד כרישה ושאלות מתרככים אבל לא השחמה.
מוסיפים כרובית, מרק ו herbes דה פרובנס. לכסות; לבשל עד כרובית הוא רך, על 20 דקות.
בינתיים, במחבת 10 אינץ', לבשל בייקון עד פריך.
ניקוז על מגבות נייר; להפריש.
הסר מרק מחום; באמצעות בלנדר או בלנדר טבילה כף יד, מרק פירה עד חלקה. אם משתמשים בבלנדר רגיל, להחזיר מרק לסיר. אם באמצעות בלנדר טבילה, לחזור סיר לחום.
מוסיפים מלח, פלפל וחמאה. מבשלים על אש נמוכה 5 דקות, ערבוב מדי פעם, עד חמאה מומסת מרק חם.
כדי להגיש, מצקת מרק לתוך קערות.