כרובית טנדורי בסגנון (טנדורי Gobhi)
כרובית טנדורי בסגנון (Tandoori Gobhi) עשוי להיות רק את המנה בצד אתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 6 . מנה אחת מכילה 82 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. גשו לסופר וקנו מים, יוגורט חלב, כוסברה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: כרובית טנדורית, עוף בסגנון טנדורי, ו עוף בסגנון טנדורי.
הוראות
כדי להכין כרובית, להביא הראשון 3 מרכיבים לרתיחה בסיר גדול.
הוסף פרחים כרובית; לכסות, להפחית את החום, ומבשלים 5 דקות או רק עד מכרז (לא לבשל יתר על המידה).
כדי להכין תערובת תבלינים, לשלב הל, ציפורן, קינמון, עלה דפנה במחבת nonstick בינונית; לבשל על חום בינוני 2 דקות או עד קלוי וריחני.
מניחים תערובת במטחנת קפה או ספייס; תהליך עד הקרקע.
כדי להכין רוטב, שמן חום במחבת מעל חום בינוני.
מוסיפים בצל; מטוגנים 8 דקות או עד להשחמה קלה. מערבבים בתערובת הל, שקדים, ואת המרכיבים הבאים 5 (דרך שום); לבשל 2 דקות.
מניחים תערובת בצל ו 1/3 כוס מים בבלנדר, ולעבד עד כמעט חלקה, גירוד הצדדים של בלנדר מדי פעם.
מניחים תערובת בצל במחבת; מערבבים בהדרגה יוגורט. מבשלים על אש נמוכה 5 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
מניחים כרובית בתבנית אפייה 2 ליטר רדודה; יוצקים תערובת בצל על כרובית, משליכים למעיל.
אופים ב 350 במשך 20 דקות או עד מחומם ביסודיות רק מתחיל חום.