כרובית מוקרם עם ציפוי פירור Herbed
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל כרובית מוקרם עם פירור Herbed ציפוי. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 217 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 7 גר' של שומן. גשו לסופר וקנו כרישה, טימין, פטרוזיליה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו כרובית עם ציפוי פירור Herbed, מיני כרובית טארטים עם קרום תפוחי אדמה Gruyere ו בייקון פרמזן פירור ציפוי, ו עוגת פירות עם ציפוי פירור (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים פרוסות לחם במעבד מזון, ומעבדים עד שפירורים עדינים מודדים 3 כוסות. תניח בצד.
מבשלים כרובית במים רותחים 15 דקות או עד רך; לנקז.
ממיסים 1 כף חמאה במחבת לא דביקה גדולה על חום בינוני.
להוסיף כרישה ו 3 שיני שום; לבשל 7 דקות או עד מכרז, ערבוב לעתים קרובות. כפית קמח קלות לתוך כוס מדידה יבשה; רמה עם סכין.
מערבבים קמח וחלב, ערבוב עם מקצף; מוסיפים למחבת. להביא לרתיחה; לבשל 2 דקות או עד עבה, ערבוב כל הזמן. מערבבים 3/4 כפית מלח, גבינה ופלפל.
הסר מהחום; מערבבים בכרובית. תערובת כרובית כפית לתוך צלחת אפייה 13 x 9 אינץ ' מצופה ספריי בישול.
ממיסים את שארית 1 כפית חמאה במחבת קטנה על אש בינונית.
להוסיף 3 שיני שום הנותרים; לבשל 30 שניות או עד השחמה קלה, ערבוב כל הזמן.
מערבבים פירורי לחם, נשארים 1/4 כפית מלח, פטרוזיליה ותימין.
טפטוף עם תערובת שום חמאה; לזרוק לשלב.
מפזרים תערובת פירורי לחם באופן שווה על תערובת כרובית.
אופים ב 400 במשך 30 דקות או עד מבעבע משחימים.