כרובית-מרק פטריות
גשו לסופר וקנו קמח, עלי דפנה, ג'ינג'ר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הג'ינג'ר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ג'ינג'ר עם ציפוי ג' ינג'ר גבישי כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו מרק פטריות קלויות וכרובית, פטריות שמנת ומרק כרובית קלוי, ו מרק פטריות כרובית כרישה עם דג חמאה (מתכונים דומים).
הוראות
בבישול איטי להגדיר גבוה, בעדינות למקם את המרכיבים הבאים - בצל, גזר, שום, זנגביל, כרובית, עלי דפנה, צרור טימין, מלח, פלפל ומניות עוף.
תן לסיר לעבוד הקסם שלה לפחות 4 hours.At סימן 4 שעות, להוסיף את הפטריות לתוך איטי cooker.At במקביל, להפוך את רוטב בשמל: להמיס את החמאה במחבת רוטב על חום בינוני. מערבבים את הקמח עד מומס ומבשלים כמה דקות עד התערובת הפכה בז ' בהיר בצבע.
להקציף בחלב עיזים, גבינה, אגוז מוסקט, מלח ופלפל לבן. המשך לערבב כ 5 דקות בעוד התערובת מתעבה.
הסר את חבורת הקורנית ועלי דפנה מהמרק. מערבבים את הרוטב בשמל לתוך המרק. (בשלב זה, שפכתי את התוכן של הבישול האיטי שלי לתוך סיר על הכיריים, להגדיר לחום בינוני, וערבבתי ברוטב בשמל. הבישול האיטי שלי היה קטן מדי כדי להחזיק הכל, אבל שלך יכול להיות גדול מספיק לכל דבר.)
מוסיף את הפטרוזיליה קצוצה וטעם כדי להבטיח את התיבול הוא לטעמך.
מוסיפים מלח ופלפל נוספים לפי הצורך.
מגישים בקערות עמוקות עם קצת לחם קלוי טפטוף של שמן זית כתית מעולה שלך.