קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות61
מגזין

כרובית צלויה מחבת עם צנוברים וצימוקים

כרובית צלויה מחבת עם צנוברים וצימוקים
כרובית צלויה במחבת עם צנוברים וצימוקים עשויה להיות בדיוק המנה הצדדית שאתם מחפשים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 232 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 18 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו כרובית, פלפל, צימוקים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו כרובית קלויה עם צימוקים זהובים, צנוברים וכתום, סטייקים כרובית קלויים עם צימוקים זהובים וצנוברים, ו פלפלים קלויים w / צימוקים מוזהבים וצנוברים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 35
2
בקערה קטנה, לכסות את הצימוקים עם מים; לתת לעמוד עד מתרכך, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3
ניקוז.
4
בינתיים, ב 10 עד 12 אינץ cazuela או מחבת ovenproof, לחמם את השמן.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיפים את הכרובית והסוכר ומבשלים על אש נמוכה למדי, תוך ערבוב, עד שהכרובית מתחילה להתרכך, כ -10 דקות. להעלות את החום עד מתון ומבשלים עד הכרובית הוא משחימים קלות, על 5 דקות יותר. מערבבים את העגבניות ופלפל אדום מרוסק, מתבלים במלח ופלפל שחור ומבשלים עד שהעגבניות החלו להתרכך, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6
מוסיפים את הצימוקים לכרובית, יחד עם 1/4 כוס מים חמים, צנוברים ושום קצוץ.
מרכיבים שתצטרך
7
להעביר את cazuela לתנור ואופים את הכרובית במשך כ -30 דקות, עד שהוא רך מאוד. מערבבים את הפטרוזיליה ומיץ לימון ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8
מגישים את הכרובית חמה.
מרכיבים שתצטרך