כריות מוצרלה
כריות מוצרלה יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 16 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 285 קלוריות, 7 גרם חלבון, ו 16 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 7% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. גשו לסופר וקנו חנותקנה קרום עוגה, רוטב מרינדה, גבינת מוצרלה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 30%. הציון הזה די גרוע. נסו כריות מוצרלה-ג'יאדה דה לורנטיס, כריות דלעת, ו כריות דלעת (מתכונים דומים).
הוראות
ציוד מיוחד: חותך רביולי מסולסל
מחממים את התנור ל -350 מעלות פ.קו 2 ניירות אפייה בנייר אפייה.
מניחים את רוטב המרינרה בסיר בינוני על אש בינונית ומבשלים עד להפחתה לעקביות סמיכה דמוית ריבה, כ-30 דקות. צריך להיות 1 1/2 עד 2 כוסות רוטב מופחת.
תנו לרוטב להתקרר לטמפרטורת החדר, בערך 30 דקות. מערבבים פנימה את גבינת המוצרלה והפרושוטו.
בינתיים מניחים 1 חתיכת בצק על משטח עבודה.
מרדדים את הבצק בעדינות עד שניתן לחתוך מלבן בגודל 8 1/2 על 9 1/2 אינץ'. לחץ על השאריות למלבן קטן וגלגל אותו לעובי זהה למלבן השני.
חותכים 3 מלבנים מהמלבן הגדול ומלבן 1 מהמלבן הקטן. כל אחד צריך למדוד 8 1/2 על 3 אינץ'. ממשיכים לגלגל ולחתוך את בצק הפאי שנותר.
ליצירת הטארטות, הניחו את המלבנים על משטח עבודה.
מברישים כל מלבן בשטיפת ביצים.
מניחים כף גדולה מתערובת המרינרה באמצע המחצית התחתונה של המלבן. מקפלים את הבצק לשניים מעל תערובת המרינרה ליצירת מלבן בגודל 3 על 4 אינץ'. לחץ על הקצוות כדי לאטום. בעזרת חותך רביולי מסולסל, חתוך את המלבנים ליצירת קצה דקורטיבי.
מניחים את הטארטות על ניירות האפייה.
מברישים בשטיפת ביצים ומפזרים בנדיבות גבינה.
אופים עד להזהבה, בערך 20 עד 25 דקות.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
איטלקית עובדת ממש טוב עם קיאנטי, טרביאנו ורדיצ ' יו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. קסטלני קיאנטי אנאטה עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.
קסטלני קיאנטי אנאטה
אודם בהיר בצבע אדום. האף עז ופירותי עם ניחוח סגול ורמז קל של דובדבנים ודומדמניות אדומות. החיך יבש ומאוזן, טאני קל שהופך לרכות קטיפתית.משתלב היטב עם פסטות טעימות למנות פסטה חריפות. אידיאלי עם צלי, סטייקים ועגל בגריל.תערובת: 90% סנג ' ובזה, 10% סיליגיולו