קושימומחה
מוכן ב55 דק.
מנות16
ציון בריאות3
מגזין

כריות מוצרלה

כריות מוצרלה
כריות מוצרלה יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 16 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 285 קלוריות, 7 גרם חלבון, ו 16 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 7% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. גשו לסופר וקנו חנותקנה קרום עוגה, רוטב מרינדה, גבינת מוצרלה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 30%. הציון הזה די גרוע. נסו כריות מוצרלה-ג'יאדה דה לורנטיס, כריות דלעת, ו כריות דלעת (מתכונים דומים).

הוראות

1
ציוד מיוחד: חותך רביולי מסולסל
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
2
מחממים את התנור ל -350 מעלות פ.קו 2 ניירות אפייה בנייר אפייה.
ציוד שתשתמש בו
(כגון Chocodrops)(כגון Chocodrops)
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
מניחים את רוטב המרינרה בסיר בינוני על אש בינונית ומבשלים עד להפחתה לעקביות סמיכה דמוית ריבה, כ-30 דקות. צריך להיות 1 1/2 עד 2 כוסות רוטב מופחת.
מרכיבים שתצטרך
1 לוג (4 אונקיות) גבינת עיזים1 לוג (4 אונקיות) גבינת עיזים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ריבהריבה
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
4
תנו לרוטב להתקרר לטמפרטורת החדר, בערך 30 דקות. מערבבים פנימה את גבינת המוצרלה והפרושוטו.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה נא מגוררתפוח אדמה נא מגורר
פרושוטופרושוטו
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
5
בינתיים מניחים 1 חתיכת בצק על משטח עבודה.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
6
מרדדים את הבצק בעדינות עד שניתן לחתוך מלבן בגודל 8 1/2 על 9 1/2 אינץ'. לחץ על השאריות למלבן קטן וגלגל אותו לעובי זהה למלבן השני.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
7
חותכים 3 מלבנים מהמלבן הגדול ומלבן 1 מהמלבן הקטן. כל אחד צריך למדוד 8 1/2 על 3 אינץ'. ממשיכים לגלגל ולחתוך את בצק הפאי שנותר.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגותבצק עוגות
8
ליצירת הטארטות, הניחו את המלבנים על משטח עבודה.
9
מברישים כל מלבן בשטיפת ביצים.
מרכיבים שתצטרך
(קיבלר)(קיבלר)
10
מניחים כף גדולה מתערובת המרינרה באמצע המחצית התחתונה של המלבן. מקפלים את הבצק לשניים מעל תערובת המרינרה ליצירת מלבן בגודל 3 על 4 אינץ'. לחץ על הקצוות כדי לאטום. בעזרת חותך רביולי מסולסל, חתוך את המלבנים ליצירת קצה דקורטיבי.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
11
מניחים את הטארטות על ניירות האפייה.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
12
מברישים בשטיפת ביצים ומפזרים בנדיבות גבינה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
(קיבלר)(קיבלר)
13
אופים עד להזהבה, בערך 20 עד 25 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקית עובדת ממש טוב עם קיאנטי, טרביאנו ורדיצ ' יו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. קסטלני קיאנטי אנאטה עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.
קסטלני קיאנטי אנאטה
קסטלני קיאנטי אנאטה
אודם בהיר בצבע אדום. האף עז ופירותי עם ניחוח סגול ורמז קל של דובדבנים ודומדמניות אדומות. החיך יבש ומאוזן, טאני קל שהופך לרכות קטיפתית.משתלב היטב עם פסטות טעימות למנות פסטה חריפות. אידיאלי עם צלי, סטייקים ועגל בגריל.תערובת: 90% סנג ' ובזה, 10% סיליגיולו