קושימומחה
מוכן ב5 שעות, 55 דק.
מנות12
ציון בריאות18
מגזין

כריך בשר איטלקי יבש עם ז'ארדיניירה תוצרת בית, פלפלים מתוקים, צ' יפס מטוגן וברוקולי רב

כריך בשר איטלקי יבש עם ז'ארדיניירה תוצרת בית, פלפלים מתוקים, צ' יפס מטוגן וברוקולי רב
כריך בשר איטלקי יבש עם ז'יארדיניירה תוצרת בית, פלפלים מתוקים, צ' יפס מטוגן וברוקולי ראבה יכול להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון העיקרית שלך. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 12 . מנה זו מכילה סביב 32 גרם חלבון 84 גרם של שומן, וסך הכל 1141 קלוריות. אם יש לך שמן זרעי ענבים, לחמניות, פלפל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב מלח הים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כקינוח. 36 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. הכנת המנה לוקחת כ 5 שעות ו-55 דקות. כריך בשר איטלקי יבש עם ז'ארדיניירה תוצרת בית, פלפלים מתוקים, צ' יפס מטוגן וברוקולי רב, ברוקולי עם נקניק איטלקי מתוק, ו סלט קצוץ איטלקי עם פלפלים, עגבניות וג'ארדיניירה דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
עבור הבשר: מחממים התנור ל 300 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מפזרים את הצלי בנדיבות עם מלח ופלפל. במחבת צלייה כבדה מעל חום גבוה, מחממים את שמן הגפן עד שהוא מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
עלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדוליםעלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדולים
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
3
מוסיפים את הצלי וצורבים את כל הצדדים עד קרום זהוב נוצר, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
4
הסר והנח בצד על מגש הסדינים.
5
מוסיף את השום, בצל, תיבול איטלקי מיובש פתיתי פלפל אדום.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית גבינת רומנו מגוררת1 כפית גבינת רומנו מגוררת
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
6
לטגן עד לקרמל.
7
מוסיפים את היין ואת deglaze, גירוד התחתון.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
8
מוסיפים את המניה, קורנית, מלח ופלפל, לפי הטעם, ומביאים לרתיחה. להחזיר את הצלי למחבת וכל מיצים שהצטברו ממגש הסדין. צולים בתנור, פונים כל 20 דקות, עד הטמפרטורה הפנימית של הבשר רושם 125 מעלות F, 1 שעה 30 דקות עד 2 שעות. בעוד הצלי הוא בישול, להתחיל על הקישוטים.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
1
מחממים את הסואט בסיר ל-365 מעלות. על מנדולינה, דק לחתוך את תפוחי האדמה ולשטוף במים קרים.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
SuetSuet
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מסננים ויבשים ביסודיות.
3
מוסיפים את תפוחי האדמה בעדינות לסואט ומטגנים עד לזהב חום.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
SuetSuet
4
מסננים על מגבות נייר ומתבלים במלח, שום מגורען, פפריקה וסוכר.
מרכיבים שתצטרך
חמוצים כשריםחמוצים כשרים
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
5
עבור הפלפלים המתוקים: לזרוק את הפלפלים, שמן זית ושום מגורען יחד על מגש גיליון ומתבלים עם מלח. צולים עד רך מעט, אבל עדיין בהיר, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חמוצים כשריםחמוצים כשרים
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
6
עבור rabe ברוקולי: במחבת סאוט על חום בינוני גבוה, לדקלם את fatback עד פריך.
מרכיבים שתצטרך
ברוקולי רבהברוקולי רבה
FatbackFatback
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
הסר את fatback עם כפית מחוררת ולהניח בצד על מגבת נייר.
מרכיבים שתצטרך
FatbackFatback
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
8
מוסיף את פתיתי שום ופלפל אדום למחבת.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
שום גויה®שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
לטגן עד ריחני, ולאחר מכן להוסיף את הברוקולי rabe. מבשלים עד שהירוקים נבלו, הגבעולים מבושלים דרך, אבל האספסוף הברוקולי שמר על צבעו. לזרוק עם fatback ומתבלים עם מלח ופלפל. לכסות ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
ברוקולי רבהברוקולי רבה
FatbackFatback
ירוקירוק
10
כאשר הצלי נעשה בישול, להסיר מהתנור ולתת לנוח תחת נייר טואלט. מסננים את המיץ מן המחבת צלייה לתוך סיר. להביא לרתוח, לרפרף את השומן מלמעלה ולהתאים את התיבול, במידת הצורך. החזק חם על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
11
כדי לבנות את הכריכים: דק מאוד לחתוך את הצלי ביד או על פורס מעדנייה. לדלות גליל דרך מיצי הבישול ומעל עם 4 עד 6 אונקיות בשר פרוס.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
12
מקשטים עם Giardiniera תוצרת בית והפלפלים המתוקים.
מרכיבים שתצטרך
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
13
מגישים עם שבבי ברוקולי rabe.
מרכיבים שתצטרך
ברוקולי רבהברוקולי רבה
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
14
בסיר קטן, מוסיפים את הגזר, סלרי, צ ' ילי, כרובית, שום, פלפלים וחומץ ומכסים במים. מתבלים במלח ומביאים לרתיחה קלה. מביאים לרתיחה ומבשלים במשך 15 דקות; הירקות עדיין צריך להיות פריך ובהיר.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
גב שומן חזירגב שומן חזיר
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
שום גויה®שום גויה®
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
15
מסננים להתקרר במקרר לפחות 1 שעה.
16
מוסיפים את השמנים לירקות ומאחסנים במיכל אטום לאוויר עד 2 שבועות במקרר.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות

מרכיבים

7101 לב מפאלדי טרי אם אפשרפפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרפפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר7101 לב מפאלדי טרי אם אפשרsuet בשר שניתנוsuet בשר שניתנו3עץברוקולי ראבה, גבעולים גזומיםברוקולי ראבה, גבעולים גזומים5911 לב מפאלדי טרי אם אפשר8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרגזר חתוךגזר חתוך2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרחלב אומגה 3 או חלב משומרחלב אומגה 3 או חלב משומר591 לב מפאלדי טרי אם אפשרסלרי קצוץסלרי קצוץ1גבינת פרמזן מגוררתפלפל אדום מרוסקפלפל אדום מרוסק2לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)פלפל אדום מרוסקפלפל אדום מרוסק2371 לב מפאלדי טרי אם אפשריין אדום יבשיין אדום יבש113פלפל האבנרוfatback, dicedfatback, diced2sprigsטימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולקטימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק1גבינת פרמזן מגוררתרוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון3ציפורןשום, פרוס דקשום, פרוס דק6ציפורןשום, קצוץשום, קצוץ1גבינת פרמזן מגוררתחמוצים כשריםחמוצים כשרים3קרום: פירורי קרקר גרהםשמן זרעי ענביםשמן זרעי ענבים5פלפלים ירוקים, חתוכים לרצועות גדולותפלפלים ירוקים, חתוכים לרצועות גדולות2קרום: פירורי קרקר גרהםתיבול איטלקי מיובשתיבול איטלקי מיובש1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה2קרום: פירורי קרקר גרהםסטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק1גבינת פרמזן מגוררתנוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרפלפלים אדומים ג'וליאןפלפלים אדומים ג'וליאן1צלי עכוז עגול העליון, קשור עם חוט קצבים במרווחים של 2 אינץצלי עכוז עגול העליון, קשור עם חוט קצבים במרווחים של 2 אינץ6תפוחי אדמה russet, שפשף, עור-עלתפוחי אדמה russet, שפשף, עור-על3קרום: פירורי קרקר גרהם1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק12קצת קישואים קצוציםמלחמלח12קצת קישואים קצוציםמלח ופלפל שחור טחון טרימלח ופלפל שחור טחון טרי2קרום: פירורי קרקר גרהםמלח ים משובחמלח ים משובח4סראנו צ'יילס, חתוך לסבבים.סראנו צ'יילס, חתוך לסבבים.12לחמניות איטלקיות רכותלחמניות איטלקיות רכות1גבינת פרמזן מגוררתתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה591 לב מפאלדי טרי אם אפשרחומץ יין לבןחומץ יין לבן1בצל צהוב, קצוץבצל צהוב, קצוץ

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

Chianti, Trebbiano, and Verdicchio are great choices for Italian. Italians know food and they know wine. Trebbiano and Verdicchio are Italian white wines that pair well with fish and white meat, while Chianti is a great Italian red for heavier, bolder dishes. One wine you could try is Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale. It has 5 out of 5 stars and a bottle costs about 23 dollars.
Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale
Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale
יין ריזרב מעולה זה, המיוצר אך ורק מאחוזת פוג 'יו ריאל, הוא יין קטיפתי חינני עם ניחוחות סנג' ובזים ארציים אופייניים וטעמי פירות בשלים ומאוזנים המקוזזים בנגיעה של אלון.