כריך בשר איטלקי יבש עם ז'ארדיניירה תוצרת בית, פלפלים מתוקים, צ' יפס מטוגן וברוקולי רב
כריך בשר איטלקי יבש עם ז'יארדיניירה תוצרת בית, פלפלים מתוקים, צ' יפס מטוגן וברוקולי ראבה יכול להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון העיקרית שלך. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 12 . מנה זו מכילה סביב 32 גרם חלבון 84 גרם של שומן, וסך הכל 1141 קלוריות. אם יש לך שמן זרעי ענבים, לחמניות, פלפל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב מלח הים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כקינוח. 36 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. הכנת המנה לוקחת כ 5 שעות ו-55 דקות. כריך בשר איטלקי יבש עם ז'ארדיניירה תוצרת בית, פלפלים מתוקים, צ' יפס מטוגן וברוקולי רב, ברוקולי עם נקניק איטלקי מתוק, ו סלט קצוץ איטלקי עם פלפלים, עגבניות וג'ארדיניירה דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
1
עבור הבשר: מחממים התנור ל 300 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מפזרים את הצלי בנדיבות עם מלח ופלפל. במחבת צלייה כבדה מעל חום גבוה, מחממים את שמן הגפן עד שהוא מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
עלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדולים
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
3
מוסיפים את הצלי וצורבים את כל הצדדים עד קרום זהוב נוצר, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
4
הסר והנח בצד על מגש הסדינים.
5
מוסיף את השום, בצל, תיבול איטלקי מיובש פתיתי פלפל אדום.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית גבינת רומנו מגוררת
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
6
לטגן עד לקרמל.
7
מוסיפים את היין ואת deglaze, גירוד התחתון.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
8
מוסיפים את המניה, קורנית, מלח ופלפל, לפי הטעם, ומביאים לרתיחה. להחזיר את הצלי למחבת וכל מיצים שהצטברו ממגש הסדין. צולים בתנור, פונים כל 20 דקות, עד הטמפרטורה הפנימית של הבשר רושם 125 מעלות F, 1 שעה 30 דקות עד 2 שעות. בעוד הצלי הוא בישול, להתחיל על הקישוטים.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
1
מחממים את הסואט בסיר ל-365 מעלות. על מנדולינה, דק לחתוך את תפוחי האדמה ולשטוף במים קרים.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
Suet
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מסננים ויבשים ביסודיות.
3
מוסיפים את תפוחי האדמה בעדינות לסואט ומטגנים עד לזהב חום.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
Suet
4
מסננים על מגבות נייר ומתבלים במלח, שום מגורען, פפריקה וסוכר.
מרכיבים שתצטרך
חמוצים כשרים
נוזל-אונקיות מים טריים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®
5
עבור הפלפלים המתוקים: לזרוק את הפלפלים, שמן זית ושום מגורען יחד על מגש גיליון ומתבלים עם מלח. צולים עד רך מעט, אבל עדיין בהיר, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חמוצים כשרים
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
סטייקים של ניו יורק
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
6
עבור rabe ברוקולי: במחבת סאוט על חום בינוני גבוה, לדקלם את fatback עד פריך.
מרכיבים שתצטרך
ברוקולי רבה
Fatback
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
הסר את fatback עם כפית מחוררת ולהניח בצד על מגבת נייר.
מרכיבים שתצטרך
Fatback
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
אבקת ציר עוף של גויה®
8
מוסיף את פתיתי שום ופלפל אדום למחבת.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
לטגן עד ריחני, ולאחר מכן להוסיף את הברוקולי rabe. מבשלים עד שהירוקים נבלו, הגבעולים מבושלים דרך, אבל האספסוף הברוקולי שמר על צבעו. לזרוק עם fatback ומתבלים עם מלח ופלפל. לכסות ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
ברוקולי רבה
Fatback
ירוק
10
כאשר הצלי נעשה בישול, להסיר מהתנור ולתת לנוח תחת נייר טואלט. מסננים את המיץ מן המחבת צלייה לתוך סיר. להביא לרתוח, לרפרף את השומן מלמעלה ולהתאים את התיבול, במידת הצורך. החזק חם על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
למרקם חלק וניתן למריחה
תלתלי שוקולד לבן לאפייה
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
11
כדי לבנות את הכריכים: דק מאוד לחתוך את הצלי ביד או על פורס מעדנייה. לדלות גליל דרך מיצי הבישול ומעל עם 4 עד 6 אונקיות בשר פרוס.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשר
10 לחמניות לבנות
12
מקשטים עם Giardiniera תוצרת בית והפלפלים המתוקים.
מרכיבים שתצטרך
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
13
מגישים עם שבבי ברוקולי rabe.
מרכיבים שתצטרך
ברוקולי רבה
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
14
בסיר קטן, מוסיפים את הגזר, סלרי, צ ' ילי, כרובית, שום, פלפלים וחומץ ומכסים במים. מתבלים במלח ומביאים לרתיחה קלה. מביאים לרתיחה ומבשלים במשך 15 דקות; הירקות עדיין צריך להיות פריך ובהיר.
Chianti, Trebbiano, and Verdicchio are great choices for Italian. Italians know food and they know wine. Trebbiano and Verdicchio are Italian white wines that pair well with fish and white meat, while Chianti is a great Italian red for heavier, bolder dishes. One wine you could try is Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale. It has 5 out of 5 stars and a bottle costs about 23 dollars.