כריך חזיר משך קוריאני עם סלט כרוב אסייתי עשויה להיות מה שחיפשתם. מנה זו מכילה סביב 61 גר' של חלבון, 29 גרם של שומן, וסך הכל 715 קלוריות. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 8 . זה מושלם עבור יום העצמאות. 16 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. לכי לחנות ותקני ציר עוף, פלפל טחון, רוטב סויה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב חומץ האורז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ספל קטיפה אדומה כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית די יקרה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 10 שעות ו -30 דקות. נסו קרוק - סיר שומשום כריך חזיר משך עם סלט כרוב אסייתי, כריך ברביקיו קוריאני משך חזיר, ו בצל חזיר בסגנון קוריאני חריף עם סלט כרוב אסייתי (מתכונים דומים).
הוראות
1
הסר את החזיר מהמקרר 30 דקות לפני הבישול.
מרכיבים שתצטרך
חזיר
2
לטאטא יחד את רוטב הסויה, gochujang, הויסין, קטשופ, חומץ, דבש, שמן שומשום, חמש-ספייס אבקה ופלפל עד חלקה. לשפשף את החזיר עם המרינדה, לכסות ולקרר לפחות 4 שעות ועד 24 שעות.
מרכיבים שתצטרך
שמן שומשום
גוצ ' וג ' אנג.
רוטב סויה
לשפשף תיבול יבש
קטשופ
חומץ
רוטב הויסין
פלפל
דבש
חזיר
ציוד שתשתמש בו
מקציף
3
הכן את סין Caja על פי הוראות היצרן. מבשלים עד חזיר מגיע 190 מעלות F, 3 עד 3 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
חזיר
4
הסר את החזיר, במקום במחבת אפייה, אוהל עם נייר ולתת את שאר החזיר במשך 20 דקות. שמור את המיצים לרוטב ברביקיו.
מרכיבים שתצטרך
רוטב ברביקיו
חזיר
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
רדיד אלומיניום
1
מחממים את השמן במחבת סאוט בינונית גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
מוסיפים את שאלוט ומבשלים עד רך.
מרכיבים שתצטרך
שאלות
3
לטאטא את המיצים השמורים מן החזיר, את ציר העוף, קטשופ, gochujang, דבש, רוטב סויה ואבקת חמישה תבלינים ומבשלים עד מופחת מעט.
מרכיבים שתצטרך
ציר עוף
גוצ ' וג ' אנג.
רוטב סויה
קטשופ
דבש
חזיר
ציוד שתשתמש בו
מקציף
4
הסר מהחום, להוסיף את החומץ ושמן שומשום.
מרכיבים שתצטרך
שמן שומשום
חומץ
1
לטאטא יחד את החומץ, דבש, שמן שומשום, ורוטב סויה עד הדבש הוא מומס.
מרכיבים שתצטרך
שמן שומשום
רוטב סויה
חומץ
דבש
ציוד שתשתמש בו
מקציף
2
מוסיפים את האפונה, גזר, כרוב ושומשום. לזרוק לשלב; העונה עם מלח ופלפל. מכסים ומקררים עד קר, לפחות 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
זרעי שומשום
כרוב
גזר
אפונה
3
להגשה: באמצעות מלקחיים, למשוך את החזיר לתוך חתיכות בגודל ביס. לזרוק עם רוטב ברביקיו. תלולית קצת סלט כרוב על תחתית הלחמניות. למעלה עם החזיר והלחמנייה העליונה.