כריך חזיר עם רוטב רומסקו
לך לחנות ותביא פפריקה, בצל, פילה חזיר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב המיונז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סופר! עוגיות חמאת בוטנים עשויות קלות יותר כקינוח. מתכונים דומים: קבב חזיר עם רוטב רומסקו, בשר צלוי של חזיר עם פאייה ירקות ורוטב Romesco, ו בצל ירוק בגריל ואספרגוס עם Romesco (Calçots y Esparragos con Romesco).
הוראות
מניחים את הצ ' ילי בקערה ומוסיפים מספיק מים רותחים כדי לכסות. במידת הצורך, לשקול את הצ ' ילי למטה עם קערה שנייה או אובייקט אחר כדי לשמור אותו שקוע. משרים צ ' ילי במשך 30 דקות, ולאחר מכן לטפוח יבש, להסיר גזע וזרעים, וקוצצים גס.
התאם מתלה תנור למצב בינוני עליון וחמם מראש תנור ל 218°. קו גיליון אפייה גדול עם מסגרת בנייר כסף. לזרוק צ ' ילי, בייקון, פלפלים, עגבניות, בצל, שום, 1/4 כוס שמן זית, ופפריקה מעושנת יחד בתבנית אפייה מוכנה; העונה עם מלח ופלפל.
צלי עד בצל מתרככים מעט חרוך, 30 עד 40 דקות, זורק תערובת באמצע הבישול.
העברה מתלה קירור מגניב 15 דקות.
Pulse לחם במעבד מזון עד שהוא מתפרק לפירורים.
מוסיפים תערובת פלפל, אגוזים, חומץ, ונותר 2 כפות שמן זית. מתבלים במלח ופלפל.
Romesco עשוי להתבצע 1 שבוע מראש בקירור במיכל אטום.
חום 1 כף שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה עד רק מתחיל לעשן. לטפוח חזיר יבש עם מגבות נייר ועונה עם מלח ופלפל. לשפשף בכל רחבי עם פפריקה מעושנת.
מבשלים חזיר עד השחמה משני הצדדים, 3 עד 4 דקות לכל צד.
העברה לקערה גדולה. באמצעות 2 מזלג, לגרוס חזיר לחתיכות בגודל ביס.
חום שנותר 1 כף שמן במחבת ריקה עכשיו מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים חזיר ומבשלים עד פריך וזהב, ערבוב מדי פעם, כ 5 דקות. מערבבים בארוגולה.
עבור ההרכבה: פרוסת לחמניות לשניים ולהפיץ את החלק הפנימי של החלק העליון עם 1 כף מיונז.
מורחים 1/4 כוס romesco על המחצית התחתונה של כל גליל.
להפיץ חזיר באופן שווה בין פרוסות לחם romesco-להפיץ לחם, העליון עם מאיו-להפיץ לחם חתיכות לשרת.