כריך טונה וסלט זית
זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, אם יש לכם קלמטה, פלפלים קלויים בבקבוק, חסה עלים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב באגט אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בגט ופודינג חמאה כקינוח. מתכונים דומים: כריך טונה, עגבניות וזיתים (פאן באנאט), בצל אדום וכריך טונה זית Kalamatan, ו טונאן בסגנון ים תיכוני וכריך זית.
הוראות
מקציפים יחד מיונז ומיץ לימון בקערה גדולה.
מוסיפים את מרכיבי הסלט הנותרים ומערבבים יחד בעדינות. מתבלים במלח ופלפל.
חותכים בגט לתוך 4 אורכים שווים חציית כל חתיכה אופקית.
מברשת לחתוך הצדדים עם שמן העונה עם מלח ופלפל. הכינו כריכים עם בגט, חסה וסלט טונה.
יין מומלץ: מרלו, פינו נואר, יין ורדים
מרלו, פינו נואר ויין רוזה הם בחירה מצוינת לטונה. למרות דגים מזווגים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים "בשרניים" כמו טונה בהחלט יכול ללכת עם יין אדום. רוזה יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם טונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר יין לבן. מרלו רוברט מונדבי נאפה עם דירוג של 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
![Robert Mondavi Napa Merlot]()
Robert Mondavi Napa Merlot
הטעמים הרב-ממדיים של היין מגיעים מענבים הגדלים באזורים שונים של עמק נאפה, כולל אזורי קרנרוס, סטאגים זינוק ואוקוויל. טכניקות מסורתיות, כולל שמרים מקומיים, שקיעה מורחבת, הזדקנות בחביות עץ אלון צרפתי וביקבוק ללא סינון, שיפרו את המורכבות של היין. יין זה טעים עם מנות רבות וגבינות. אחד הזיווגים האהובים עלינו הוא הודו צלוי עם פטריות בר ומילוי אגוז. רגל צלוי של כבש, שפשף עם עשבי תיבול ריחניים ותבלינים, או בשר חזיר בגריל גם להתחתן בצורה מושלמת עם טעמים חושניים של היין.